Álmai férfiját találta meg a 24 éves fiatal lány, egy idős milliomos személyében. Szerelem volt ez első látásra, de a boldogságukat hamar beárnyékolta egy szörnyű családi titok: kiderült, hogy az újdonsült férje valójában a biológiai nagyapja!

Nem is lehetett volna boldogabb a 24 éves fiatal lány, hiszen megtalálta élete párját, akivel 3 hónappal ezelőtt mondták ki a boldogító igent! Az idős milliomos sem volt kevésbé örömteli, hiszen két rossz házasság van már a háta mögött, de most úgy érezte, végre megtalálta az igazit.

Képünk illusztrációForrás: AFP

Egy párkereső cég hozta őket össze, akik kifejezetten arra szakosodtak, hogy az idősebb férfiaknak találjanak megfelelő társat. Az úr, a lányok képeit nézve egyszercsak egy áramütést érzett: mikor megpillantotta az egyik hölgy fotóját, azt érezte, látta már valahol. A társaság össze is hozta nekik az első randit, és mint a tündérmesékben, egymásba szerettek, első látásra. Innentől azonban inkább egy brazil szappanoperára hasonlít a történetük. A világraszóló lakodalom után ugyanis kiderült, hogy a férj a fiatal lány biológiai nagyapja.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Az újdonsült menyecske egy családi fotóalbumot lapozgatott, mikor meglátta benne saját apja képét, akivel már évekkel ezelőtt megszakított minden kapcsolatot. Természetesen kérdőre vonta férjét, hogy honnan ismeri az édesapját, így derült ki, hogy az idős milliomosnak első házasságából született egy fia, azonban egykori felesége felszívódott a gyerekkel együtt, hiába kerestette őket magánnyomozóval, nem sikerült a nyomukra bukkanni. Az a fiú pedig az újdonsült feleségének az apja! "Amikor megláttam az apámat az albumban, elsöprő kétségbeesést éreztem" - mondta a fiatal feleség, de végül sikerült túljutniuk a dolgon. Eldöntötték, hogy úgy tesznek, mintha semmi nem történt volna, ugyanis nagyon boldogok együtt, ezért a nevüket sem vállalták a történethez - írja a Mirror.