Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas nem mutogatja magát állandóan az interneten, ezért is lepődtünk meg, amikor megláttuk a róluk és gyerekeikről készült legfrissebb családi fotót. 

A család nemrég egy zenei fesztiválon járt, ami elég menő dolog, hiszen nem sok gyerek jár ilyen helyekre a szülőkkel. Carys és Dylan Douglas azonban még kamaszok - a lány 13, bátyja 16 éves - így nem csoda, ha Michael és Catherine rajtuk akarja tartani a szemét.

Forrás: Insstagram/catherinezetajones

Az Instagramon azonban megmutatták, milyen vagányak ők négyen együtt: A Desert Trip zenei fesztiválról posztoltak, ahol Bob Dylan- és Rolling Stones-koncerten buliztak.

A família már jó ideje izgatottan várta a progamokat, akkor is posztoltak a képmegosztóra, amikor megszerezték a jegyeiket a fesztiválra.

Forrás: Instagram/catherinezetajones

A lányokon valahogy jobban látszik az idő, mint a kamasz fiúkon: nemrég írtunk arról, hogy gyakorlatilag kész nő lett a 13 éves Carys Douglas, aki nagyon stílusos, és az édesanyjára is különösen hasnlít. Vajon ő is a filmvilágban próbálkozik majd pár év múlva?