Catherine Zeta-Jones színésznő Michael Douglas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre jobban hasonílt édesanyjára a 13 éves Carys. 

Hihetetlen, hogy már 13 éves a sztárpár lánya: Catherine-t és Carys-t a Los Angeles-i reptéren kapták lencsevégre. A róluk készült képeket itt meg is nézheted. Persze nem kettesben utaztak: ott volt Douglas is és fiuk, a 16 éves Dylan, aki szintén egyre jobban hasonlít édesapjára.

A Douglas-család júniusban Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Nalg Road

Carys egyelőre nem igazán adta jelét annak, hogy sztár szeretne lenni: még nem lett Insta-lány, sem reklámarc, és filmes karrierről sem álmodik. Persze csak egyelőre - ki tudja, mit tervez a filmes családba született tinilány.

Vegán vagyok, miért kell ezt lenézni?http://www.life.hu/csalad/20160823-vegan-eletmod-az-allatok-kihasznalasa-ellen.htmlNem éhezem, nem szenvedek semmilyen hiánybetegségben, jól érzem magam a bőrömben. Hogy miért fontos ezeket leszögezni? Azért, mert a vegánságot gondolkodás nélkül elutasítók többsége általában csípőből puffogtatják az éhezés-fűevés-vitaminhiány tengely mentén haladó hibás érveiket úgy, hogy még annyi hajlandóság sincs bennünk, hogy egy kicsit is utánaolvassanak a számukra ördöginek vagy éppen nevetségesnek tartott életmódnak. Család--Szívszorító! Egy csodás kertet kap fiaitól Diana hercegné http://www.life.hu/csalad/20160831-diana-hercegne-emlekere-egy-csodas-kertet-epitettek-a-kiralyi-csalad-tagjai.htmlA szívek királynője pontosan 19 éve hagyott itt minket. Családja ennek emlékére egy különleges dologgal készült, mely mellett minden rajongó leróhatja majd a kegyeletét. Család--Bántották az édesanyját, aki engedte, hogy kisfia tütüt viseljenhttp://www.life.hu/csalad/20160830-bantottak-az-edesanyjat-aki-engedte-hogy-fia-tutut-viseljen.htmlJen Anderson Shattuckot, a 35 éves massachusetts-i édesanyát durva jelzőkkel illették azért, mert engedte, hogy kisfia tütüt vegyen magára. CsaládOrigo2 gyermek után is imádja egymást Emily Blunt és John Krasinskihttp://www.life.hu/csalad/20160828-2-gyermek-utan-is-imadja-egymast-emily-blunt-es-john-krasinsky-szinesz.html2 kicsit gyermek, és sok-sok munka, a hollywoodi sztárpár mégis nagyon boldog együtt. Vajon mi a titkuk? Család--Istenes Bence megeszi Csobot Adélt reggelirehttp://www.life.hu/csalad/20160828-istenes-bence-musorvezeto-megeszi-kedveset-csobot-adelt-reggelire.htmlVagyis ebédre. És persze csak egy vicces Instagram-fotó erejéig.Család--Kitoloncolták a Star Academy versenyzőjének édesapjáthttp://www.life.hu/csalad/20160829-kitoloncoltak-illes-adrian-a-star-academy-versenyzojenek-edesapjat-kommandosok-vittek-el.htmlA tehetséges Illés Adrián élete nem volt egyszerű, édesapja nélkül kellett felnőnie. Még csak másfél éves volt, amikor kommandósok rontottak otthonukba, és kitoloncolták apját Ausztriából. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.