Inspirálódj a sztároktól - Halloween alkalmából kidekorált celebotthonok

Gisele Bündchen David Beckham otthon Nicole Richie dekoráció lakberendezés Halloween Victoria Beckham Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit több, mint két hét, és ismét eljön a világító töklámpások éjszkája, azaz itt a várva várt halloween. Hogy ötleteket és inspirációt gyűjtsünk, szétnéztünk kicsit a világsztárok háza táján (Instagram-profilján), és most bemutatunk néhány igen jól sikerült tavalyi celebdekorációt.

A Beckham család

Beckhamék szeretik megadni a módját az ünnepeknek - nincs ez másképp a halloweennel sem. A tavalyi évben David Beckham posztolta ezt a képet a halloweeni dekorációjukról. Egy hatalmas rémisztő horrorbohóc lógott otthonuk kapuja felett, ami - biztosak vagyunk benne - még a paparazzókat is távol tartotta. Sajnos esti képet nem találtunk róla, de valószínűleg kísérteties világítással tették még tökéletesebbé az összképet.

Forrás: Instagram/davidbeckham

Beckhamné, vagyis az egykori fűszeres lány tavaly halloweenkor inkább a konyhában serénykedett, és rémisztő kis sütiket gyártott a csemeték legnagyobb örömére.

Forrás: Instagram/victoriabeckham

Nicole Richie

Paris Hilton egykori legjobb barátnője, Nicole Richie le sem tagadhatná, hogy egy punkbanda énekeséhez ment férjhez: tavalyi dekorációja igen vadra sikeredett, a koponyák kapták benne a főszerepet. A vadságot azonban egy kis eleganciával is divattal fűszerezte, a monokróm és a bronz árnyalatok használatával.

Forrás: Instagram/nicolerichie

Gordon Ramsay

Mi más is lehetne a sztárszakács "dekorációja" mint egy ínycsiklandó fogás? Gordon Ramsey tavaly frappánsan egy sütőtökös receptet osztott meg követőivel.

Forrás: Instagram/gordongram

Gisele Bündchen

A szupermodell Gisele Bündchen és családja imád halloweenezni, és minden évben valamilyen egyedi dekorációval próbálják meg elűzni az ártó szellemeket. Tavaly például a latin-amerikai kultúrát idézték meg ezekkel a hatalmas halotti maszkokkal.

Forrás: Instagram/gisele

De hogy egy kicsit maradjanak a hagyományoknál is, no meg a gyerekek kedvéért, persze a tökfaragás sem maradhatott el.

Forrás: Instagram/gisele

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.