Elég bátor vagy hozzá? A csillogós bimbótapasz a legújabb trend

fashion week mellbimbó kifutó csillogás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen merész, de sokkolónak is mondható új trend van kialakulóban. Még az is lehet, hogy hamarosan mindenki bimbótapaszban fog járkálni az utcákon.

Az Yves Saint Laurent divatház új kreatív igazgatója, Anthony Vaccarello új őrületet teremtett, ha már Miley Cyrusnak ez nem sikerült. A párizsi divathéten egyik modelljére aszimmetrikus, egy cicit takaró ruhát adott, a modell másik mellére pedig csillogós mellbimbótapaszt helyezett.

Forrás: Youtube

Ez az egyetlen momentum akkora hatással volt a divatőrültekre, hogy máris tele lett az Instagram a glitteres bimbitapaszokkal. "Ragyogó helyettesítője a bikininek, és akár a melltartónak is. Aki kipróbálja, biztosan nem mondja többet, hogy felesleges, vagy nem praktikus ruhadarab" - vallja egy amerikai blogger, Daisy Keens. "A stílusunktól függően választhatunk akár flitteres vagy rojtos darabot is" - osztogatja tanácsait a blogger.

Forrás: Instagram/pieandfash

Habár melltartó helyettesítésére is ajánlotta, hogy ez hogyan mutat valójában, azt a német modell, Margaret Lamour mutatta be. Egy áttetsző fekete blúz alá vette fel a glitteres tapaszt. Habár a hétköznapokra ezt nem tudjuk elképzelni, talán egy őrült szilveszteri buliban működhet.

Forrás: Instagram/margaretlamour

Azt a kérdést sem akarjuk megválaszolatlanul hagyni, hogy egy burleszktáncosnak mekkora gyűjteménye van. Íme, ő Minni Tonka, aki imádja viselni ezeket a nagyszerű kiegészítőket. Hogy csak a színpadon, vagy a hétköznapokban is viseli-e ezt a kiegészítőt, sajnos nem derült ki.

Forrás: Instagram/minnie_tonka

Forrás: Instagram/minnie_tonka

Halloweenra fel! Így készül a tündér sminkhttp://www.life.hu/trend/20161013-halloweeni-tunder-smink-varady-polettol.htmlHa egy igazán kreatív és jól kivitelezett sminket szeretnél halloweenra, lesd el Várady Polett sminktrükkjeit! TrendOrigoPezsdülj fel! Szépségtippek a divat fővárosából, Milánóbólhttp://www.life.hu/trend/20161013-sminkmustra-a-milanoi-divathetrol-larion-oscartol.htmlKáprázatosan izgalmas, amikor a tradíció és az innováció összeolvad a mediterrán temperamentummal. Fantasztikus anyagválaszték, formavilág és megannyi kreatív pompa, ami a milánói divathéten elénk tárult. Persze a kulisszák mögött még sok izgalom rejlik! Nézzük meg közelebbről milyen sminktrendek lesznek a következő szezonban, amiket magunkévá tehetünk TrendOrigoÁlomesküvő 3. rész - „Az emlékezetes esküvők mesés meghívókkal kezdődnek”http://www.life.hu/trend/20161012-alomeskuvo-harmadik-resz-meghivok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Sokkoló és merész trendek! Hollywoodi sztárok legextrémebb cipőihttp://www.life.hu/trend/20161010-hollywoodi-sztarok-legextremebb-cipoi.htmlAz extrémnek kétféle változata van: a sokkoló és a csodálatos. A hollywoodi cipőcsodák között is van ilyen is, olyan is: ki nevetséges, ki álomszép lábbelikbe bújik a vörös szőnyegen. Mutatjuk is a kedvenceinket mindkét kategóriában! Trend--Menyasszonyiruha-mustra: ezek a magyar celebek kedvenceihttp://www.life.hu/trend/20161010-magyar-celebek-akik-kiprobaltak-a-menyasszonysagot.htmlKorábban összeszedtük a legszebb magyar celeb menyasszonyokat, most pedig azokra a sztárokra voltunk kíváncsiak, akik ugyan nem a nagy napon, csak egy fotózás kedvéért, de menyasszonyi ruhába bújtak. Szavazz a kedvencedre! TrendOrigoÁlomesküvő 2. rész - A gyűrű az összetartozás, az örök szerelem szimbólumahttp://www.life.hu/trend/20161004-alomeskuvo-masodik-resz-jegygyuruk-es-karikagyuruk.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.