Meglehetősen merész, de sokkolónak is mondható új trend van kialakulóban. Még az is lehet, hogy hamarosan mindenki bimbótapaszban fog járkálni az utcákon.

Az Yves Saint Laurent divatház új kreatív igazgatója, Anthony Vaccarello új őrületet teremtett, ha már Miley Cyrusnak ez nem sikerült. A párizsi divathéten egyik modelljére aszimmetrikus, egy cicit takaró ruhát adott, a modell másik mellére pedig csillogós mellbimbótapaszt helyezett.

Forrás: Youtube

Ez az egyetlen momentum akkora hatással volt a divatőrültekre, hogy máris tele lett az Instagram a glitteres bimbitapaszokkal. "Ragyogó helyettesítője a bikininek, és akár a melltartónak is. Aki kipróbálja, biztosan nem mondja többet, hogy felesleges, vagy nem praktikus ruhadarab" - vallja egy amerikai blogger, Daisy Keens. "A stílusunktól függően választhatunk akár flitteres vagy rojtos darabot is" - osztogatja tanácsait a blogger.

Forrás: Instagram/pieandfash

Habár melltartó helyettesítésére is ajánlotta, hogy ez hogyan mutat valójában, azt a német modell, Margaret Lamour mutatta be. Egy áttetsző fekete blúz alá vette fel a glitteres tapaszt. Habár a hétköznapokra ezt nem tudjuk elképzelni, talán egy őrült szilveszteri buliban működhet. 

Forrás: Instagram/margaretlamour

Azt a kérdést sem akarjuk megválaszolatlanul hagyni, hogy egy burleszktáncosnak mekkora gyűjteménye van. Íme, ő Minni Tonka, aki imádja viselni ezeket a nagyszerű kiegészítőket. Hogy csak a színpadon, vagy a hétköznapokban is viseli-e ezt a kiegészítőt, sajnos nem derült ki. 

Forrás: Instagram/minnie_tonka

 

Forrás: Instagram/minnie_tonka