Szuper arcpakolás vízhiányos bőrre

bőr vízhiány arcpakolás Som-Balogh Edina arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma megmutatom nektek a kedvenc arcpakolásomat, ami néhány perc alatt újjávarázsolja a legfáradtabb, legvízhiányosabb arcbőrt is. Érdemes kipróbálni! 

Gyöngyfülbevaló három perc alatthttp://www.life.hu/lifestyle/20161007-som-balogh-edina-gyongyfulbevalot-keszit.htmlEzúttal megmutatom nektek, hogyan készítek gyöngyfülbevalót három perc alatt. Nagyszerű kiegészítője lehet egy csinos ruhának. LifeStyle--Egyedi ajándékdoboz – lepd meg vele magadat és a szeretteidethttp://www.life.hu/lifestyle/20160913-som-balogh-edina-vintage-stilusu-ajandekdobozt-keszit.htmlIgazán különleges ajándékdobozt készíthetsz az alábbi videó alapján. LifeStyle--Így lesz újra friss és üde az arcbőrödhttp://www.life.hu/lifestyle/20160913-som-balogh-edina-mezes-arcpakolast-keszit.htmlEzúttal egy olyan mézes arcpakolás receptjét mutatom meg nektek, amelyet ti magatok is elkészíthettek, és már egyetlen alkalom után is igazán friss és üde lesz tőle az arcbőrötök. LifeStyleOrigoEgyszerű és szexi: gyors frizura a hétköznapokrahttp://www.life.hu/lifestyle/20160905-som-balogh-edina-szexi-frizurat-keszit-hetkoznapokra.htmlÍme, egy gyors és egyszerű frizura, ami kicsit feldobja a hétköznapokat. LifeStyleOrigoHófehér és arany - mesebeli körmök pillanatok alatthttp://www.life.hu/lifestyle/20160825-som-balogh-edina-feher-kormoket-keszit-csillogo-arany-porral.htmlÍme, egy elegáns manikűr - nem csak ünnepi alkalmakra. LifeStyleOrigoA tökéletes ajándék a barátnődnek - Som-Balogh Edina ajánlásávalhttp://www.life.hu/lifestyle/20160627-a-tokeletes-ajandek-a-baratnodnek-som-balogh-edina-ajanlasaval.htmlAz egyik legjobb, saját magunk által elkészíthető ajándékot mutatom ma nektek, aminek biztos, hogy minden ajándékozott örülni fog. LifeStyle--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.