A szerelem nem ismer akadályt. Ha két ember igazán szereti egymást, nem számít a kor, a származás vagy a bőrszín. Bár még ma, a 21. században is vannak, akik megbotránkoznak a vegyes házasságokon, a következő hírességek nem törődtek a buta előítéletekkel, és párválasztás kérdésében csak a szívükre hallgattak, fekete-fehér kapcsolataikból pedig übercuki vegyes bőrszínű csemeték születtek.

Halle Berry 

A színésznő is félvér, így a francia-kanadai volt élettársától, Gabriel Aubrytól 2008-ban született kislánya, Nahla és volt férjétől Oliver Martineztől 2013-ban született kisfia, Maceo is vegyes bőrszínűek. Mindketten negyedrészt afroamerikaiak. 

Halle Berry kislányával, Nahlával, és karjában kisfiával, MaceóvalForrás: Northfoto

Hugh Jackman 

Hugh Jackmannek és feleségének Deborra-Lee Furnessnek két örökbe fogadott gyermeke van, Oscar Maximilian és Ava Eliot, mindketten félvér csemeték.

Deborra és két gyermeke Hugh Jackmant figyelik a vörös szőnyegenForrás: AFP

Heidi Klum 

Hedi Klumnak három gyerkőce is van exférjétől, az énekes Sealtől: a 2005-ben született Henry Gunther Ademola Dashtu Samuel, a 2006-ban született Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel és a 2009-ben született Lou Sulola Samuel. 

Heidi Klum három gyermekévelForrás: Northfoto

Mariah Carey 

Mariah Carey is vegyes házasságból született, így a férjétől Nick Cannontól 2011-ben született ikrei Monroe és Moroccan Scott negyedrészt kaukázusi származásúak. 

Mariah Carey ikrei enni valóak!Forrás: Northfoto

Tiger Woods 

A világhírű golfjátékos afroamerikai és ázsiai felmenőkkel is büszkélkedhet, exfeleségétől, a svéd Elin Nordegrentől született két gyereke, Sam Alexis Woods és Charlie Axel Woods is vegyes bőrszínűek.

Tiger Woods és exneje, Elin Nordegren a gyermekeikkelForrás: AFP

David Bowie 

Az idén januárban elhunyt poplegendának, David Bowie-nak szomáliai szupermodell feleségétől, Imantől született félvér kislánya, Alexandria „Lexi” Zahra Jones. 

David Bowie családjával sétálgatForrás: Northfoto

Robert De Niro 

A színésznek 1995 születtek meg ikerfiai akkori afroamerikai barátnőjétől, Toukie Smithtől. De van másik két gyermeke is, egy fia és egy lánya a feleségétől, a szintén afroamerikai Grace Hightowertől. 

Robert De Niro és jelenlegi felesége, Grace HightowerForrás: AFP