Egy korábbi cikkünkben már bemutattunk öt olyan sztárt, akik laktak már szellemjárta házban, és természetfeletti élményekről a nyilvánosság előtt is beszéltek. Most pedig jöjjenek azok az elhunyt hírességek, akik a mai napig nem nyugszanak, és vissza-visszajárnak haláluk helyszínére vagy akár egykori kedvenc helyeikre.

Ha az Egyesült Államokban jársz, és szellemekkel szeretnél találkozni, az alábbi helyszíneken - a szóbeszéd szerint - könnyedén összefuthatsz egy-egy kóborló lélekkel.

Marilyn Monroe

Ha össze szeretnél futni Marilyn szellemével, három lehetőséged is van rá:

  • barátkozz össze azokkal, akik megvásárolták Monroe csodás brentwoodi otthonát;
  • szállj meg a Hollywood Roosevelt Hotel 246-os számú szobájában, vagy tanulmányozd a hotel halljában található tükröt, ahol a vendégek egyszer látták már Marilyn kísértetét;
  • tarts szellemidézést a Westwood Memorial temetőben, Marilyn sírjánál.
Forrás: AFP

Amy Winehouse

2011-ben a The Sun arról számolt be, hogy Pete Doherty - Winehouse exe - Párizsba utazott, miután halott kedvese szelleme háromszor vagy négyszer megjelent neki londoni lakásában. Az egyébként drog- és alkoholproblémákkal küzdő Doherty ezen látogatások alkalmával elméletileg tiszta volt. 

Forrás: AFP

Anna Nicole Smith 

A Seminole Hard Rock Hotel & Casino állítólag teljesen felújíttatta azt a fürdőszobát, amelyben megtalálták a playmate holttestét, ráadásul a szobákat is átszámozták, hogy Smith kóborló lelke ne kísértse tovább a tetthelyet. A szóbeszéd szerint a kísértet most a hotel folyosóján bolyong. 

Forrás: AFP

Al Capone

Az Eastern State Penitentiary, vagyis a Keleti Állami Fegyház (más néven ESP) az Egyesült Államok legkegyetlenebb börtöne volt. 1829-től 1971-ig működött, és olyan rosszfiúk is raboskodtak, mint például Al Capone. Al Capone a börtönben töltött utolsó éveiben vérbajban szenvedett, és engedélyt kapott rá, hogy kikapcsolódásként bendzsóján játsszon a zuhanyzóban. Nos, a ma már látványosságként üzemelő egykori börtön falai mögül, a látogatók szerint a mai napig hallani a bendzsó dallamait. 

Forrás: Wikipedia

Orson Welles

A túlvilági élet nem lehet túl izgalmas, ha a bonviván, Orson Welles az egykori kedvenc falatozójába a Sweet Lady Jane-be jár vissza brandyt kortyolgatni és desszertet majszolni. A szemtanúk szerint legalábbis a híres rádiós és színész kísértete a mai napi visszatérő vendég. 

Forrás: AFP