A Spice Girls egykori vörös démona második gyermekét hordja a szíve alatt. Állítása szerint férjével már lemondtak arról, hogy közös gyerekük is legyen. 

Geri Halliwell első kislánya már 10 éves, és egy futó kalandból született. A vörös szépségnek nem igazán volt szerencséje a férfiakkal egészen addig, amíg rá nem talált jelenlegi és egyben első férjére, Christian Hornerre. Másfél éve össze is házasodtak, és mindennél jobban vágytak arra, hogy közös gyermekük születhessen, ám tisztában voltak azzal, hogy negyvenéves kor fölött elég kicsi a természetes úton történő teherbeesés esélye. A csoda mégis megtörtént, Geri kisbabát vár, amit egy nagyon édes bejegyzésben tudatott a nagyvilággal. 

God bless Mother Nature #mamaspice

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

„Geri elég ismerősénél végignézte, mennyit kínlódnak, hogy negyven fölött gyerekük szülessen. Ő nem akart mesterséges megtermékenyítést, hormonkezeléseket és lombikprogramot. Elfogadta, hogy mivel 44 éves, már nem biztos, hogy megadatik neki újra az anyaság, és férjével együtt úgy gondolták, a természetre bízzák” – írja a Best Magazin.