A klasszis sok sztárral ellentétben sikeresen titkolta, hogy szerelmével kimondták egymásnak a boldogító igent. Michael Phelps és felesége júniusban tartották az első ceremóniát, azóta pedig már a második esküvőjükön is túl vannak.

Az olimpikon és párja, Nicole régóta élnek kapcsolatban, már a közös gyermekük is megszületett, így mondhatjuk, hogy nem kapkodták el az esküvőt. Az úszóklasszis februárban jegyezte el barátnőjét, de azt végig titokban tartotta, hogy mikor kerül sor a nagy eseményre. Michael Phelps és Nicole júniusban ejtette meg az első szertartást, amiről teljesen sikerült kizárniuk a nem kívánatos fotósokat és érdeklődőket. Annyira belejöttek a titkolózásba, hogy azóta már a második ceremónián is túl vannak, amiről csodával határos módon szintén csak utólag szivárgott ki információ.

A hétvégén tartották meg az újabb esküvőt, ezúttal Mexikóban, amit Nicole ruhatervezője meg is erősített. Azóta már fotók is kerültek fel az immár másodszor megházasodott szerelmesek Instagram-oldalára. A képek tanulsága szerint a menyasszony gyönyörű volt, a vőlegény boldog és minden a terv szerint ment, bár azt nem tudni, miért volt szükség két esküvőre is.