Nem lehet könnyű James Middletonnak: a férfi amióta csak az eszét tudja, minden testvéreiről, Katalinról és Pippáról szól - erről mesélt nemrég egy interjúban. 

"Valószínűleg ez lesz az én életem története" - meséli James Middleton, aki saját bevallása szerint mindig is csak harmadik volt a gyerekek között. Az iskolában diszlexiával küzdött, nem volt soha jó tanuló, így mindig okos és sportos nővéreihez hasonlítgatták őt. 

Pippa és James MiddletonForrás: AFP/John Stillwell

"Most és az iskolában is én csak Pippa és Katalin kisöccse voltam" - mondta a 29 éves férfi egy interjúban. "Persze nagyon büszke vagyok erre a titulusra, de azért mégis...A nővéreim nagyon magabiztosak és sikeresek, én meg mindig megkaptam: Ó, szóval te vagy Pippa öccse! Vagy Kataliné! "

A fiú az iskolában sem találta meg önmagát, a tanulás sosem ment neki annyira jól, mint a lányokak. Amikor például Pippa meglátogatta őt, mindig kicsit szégyenkezett maga miatt. Még csak 23 éves volt, amikor Vilmos herceg lett a sógora, amitől rá is elég sok tekintet szegeződött. Azonban most már másra koncentrál: hamarosan meg szeretne házasodni, gyerekekre vágyik, hogy saját élete lehessen.