A Britain's Got Talent sztárja, Richard Hadfield rengeteget változott az utóbbi időben: saját bevallása szerint elhízott pasiból atlétává gyúrta magát - a végeredmény igen látványos lett. 

A Britain's Got Talent győztese volt egykori bandájában, a Collabróban a kövér fiú, ez indította el a fogyás útján: 4 hónap alatt 25 kilótól szabadult meg. A 22 éves Richard Hadfield azóta már nem csapatban zenél, és nemrég elmondta, hogyan vitte véghez hihetetlen fogyását. 

Richard HadfieldForrás: Facebook/Richard Hadfield

A zenész júniusban, napokkal azután kezdett diétába, hogy elhagyta a fiúbandát. Elmondása szerint ez nagyon ösztönzőleg hatott rá, ugyanis jó ideje nem érezte magát jól a társaságban. Szólókarrierbe kezdett, ehhez pedig elengedhetetlen volt a súlyvesztés. Ebben barátnője is segítette, a fiú pedig egy olyan programba kezddett, ahol a reggelit és a tízórait egy erre a célra kifejlesztett shake-kel helyettesíti. Persze drasztikusan változtatott az étkezésén is: a bandából kilépve már nem érzett állandó kényszert az evésre, ez is sokat segített neki.

A brit sztár az edzést is komolyan veszi: minden másnap edzőterembe jár, súlyt emel, és a többi napokon egy úgynevezett HITedzést végez, ami egy magas intenzitású intervall tréning - és bár csak pár percig tart, rengeteg kalóriát éget. 

Richard Hadfield-et étkezési naplója is segítette a fogyásban, a végeredmény pedig már nem csak kilókban és centikben mérhető: a pár hónappal ezelőtt, 30-as testzsírszázaléka ma már csak 12.