Új netes kihívás terjed: legelőnytelenebb testrészüket posztolják

Forrás: Instagram/cayleebaby -
narancsbőr kihívás előnytelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kevés őszinte fotót lehet látni az emberi testről, hiszen senki nem akarja az előnytelen oldalát megmutatni. A tökéletes fotók láttán sokan érzik rosszul magukat, amikor tükörbe néznek, ezért kezdődött a legújabb netes kihívás: fotózd le a narancsbőröd.

A hírességek fotóit nézegetve nincs olyan ember, aki ne érezné egy kicsit rosszul magát. A sztárok ugyanis mindig ragyogóak és tökéletesek, pedig nincs olyan ember, akinek ne lenne a testén hiba. A legtöbben persze nem szeretnék, ha mások is tisztában lennének a tökéletlenségükkel, ezért aztán minden közösségi oldal tele van a hibátlan testekkel.

Új netes kihívás terjed: legelőnytelenebb testrészüket posztolják Forrás: Instagram/cayleebaby

Sokakban nagyon rossz érzést keltenek ezek a képek, ezért kezdték a legújabb netes kihívást. A lányok eldöntötték, megmutatják, hogy van rajtuk hiba. A kihívást Kenzie Brenna kezdte el, aki sokat küzdött, mire elfogadta magát.

Az internetet pedig elárasztották a Cellulite Saturday hashataggel ellátott képek, amiket a hölgyek a narancsbőrös combjukról készítettek. Így próbálnak másokba lelket önteni, és megmutatni, hogyan néz ki valójában egy test!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.