Nagyon kevés őszinte fotót lehet látni az emberi testről, hiszen senki nem akarja az előnytelen oldalát megmutatni. A tökéletes fotók láttán sokan érzik rosszul magukat, amikor tükörbe néznek, ezért kezdődött a legújabb netes kihívás: fotózd le a narancsbőröd.

A hírességek fotóit nézegetve nincs olyan ember, aki ne érezné egy kicsit rosszul magát. A sztárok ugyanis mindig ragyogóak és tökéletesek, pedig nincs olyan ember, akinek ne lenne a testén hiba. A legtöbben persze nem szeretnék, ha mások is tisztában lennének a tökéletlenségükkel, ezért aztán minden közösségi oldal tele van a hibátlan testekkel.

Új netes kihívás terjed: legelőnytelenebb testrészüket posztoljákForrás: Instagram/cayleebaby

Sokakban nagyon rossz érzést keltenek ezek a képek, ezért kezdték a legújabb netes kihívást. A lányok eldöntötték, megmutatják, hogy van rajtuk hiba. A kihívást Kenzie Brenna kezdte el, aki sokat küzdött, mire elfogadta magát.

Az internetet pedig elárasztották a Cellulite Saturday hashataggel ellátott képek, amiket a hölgyek a narancsbőrös combjukról készítettek. Így próbálnak másokba lelket önteni, és megmutatni, hogyan néz ki valójában egy test!