Chrissy Teigen hatalmasat villantott az American Music Awards díjátadón

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
fashion week Chrissy Teigen American Music Awards villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chrissy Teigen egy igen izgalmas ruhát választott az American Music Awards díjátadóra, és kizárt dolog, hogy nem tudta előre: ebből bizony villantás lesz, nem is akármilyen. 

Április közepén született meg a szexi modell kislánya, és Chrissy Teigen gyakorlatilag a szülés utáni naptól kezdve csúcsformában van. Az alakja természetesen olyan, mint a szülés előtt, ezt pedig igyekezett a legapróbb részletekig megmutatni a vasárnap esti American Music Awards díjátadón.

Chrissy Teigen Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Naná, hogy bugyi nélkül ment gálázni Chrissy Teigen,

a ruha pedig szinte a melléig fel volt sliccelve, így lehetetlen volt alá fehérneműt venni. Chrissy nem is vett, a Daily Mail képén jól látszik, hogy

egy alkalommal még a punciját is megvillantotta a kamerák előtt.

A modell egész estéje gyakorlatilag arról szólt, hogy próbálta megtalálni azt a pózt, amiben azért nem mutat meg mindent a nyilvánosság előtt.

Chrissy Teigen és John Legend az American Music Awardson Forrás: AFP/Valerie Macon

Az viszont kétségtelen, hogy a fiatal anyuka bombajól festett a ruciban, és az is biztos,

nagyon kevesen merték volna bevállalni ezt a kreációt.

Katalin hercegnő és Meghan Markle jobban hasonlítanak, mint gondolnád!http://www.life.hu/trend/20161120-katalin-hercegno-es-meghan-markle-harry-herceg-kedvese-jobban-hasonlitanak-mint-gondolnad.htmlHarry herceg mindig a szőkékre bukott, ám lehet, hogy bátyjától kedvet kapott a barna lányokhoz: Meghan Markle és Katalin hercegnő sokkal több dologban hasonlít, mint eleinte hittük! Trend--Barbie baba lett a legszexibb plus size modellbőlhttp://www.life.hu/trend/20161116-barbie-baba-lett-a-legszexibb-plus-size-modellbol-ashley-grahambol.htmlAshley Graham a világ egyik legnépszerűbb plus size modellje, aki nőies, kerekded formái miatt lett világszerte ismert. Most pedig történelmet írt azzal, hogy Barbie baba készül belőle - így végre vége a piszkafa babák egyeduralmának! TrendOrigoWow! Mihalik Enikő a nyuszis magazinban meztelenkedikhttp://www.life.hu/trend/20161116-mihalik-eniko-lesz-az-amerikai-nyuszis-magazinban-miss-december.htmlHatalmas megtiszteltetés érte a békéscsabai szupermodellt: Mihalik Enikő lesz Miss December a nyuszis magazinban. TrendOrigoHatalmas anyajegy csúfítja el a fiatal lány arcát, mégis imádják a videóithttp://www.life.hu/trend/20161113-hatalmas-anyajegy-van-a-fiatal-lany-arcan-sminkvideokat-keszit.htmlIgazi szenzáció lett a 24 éves lány, aki sminkvideóival halmozza el a rajongóit. Ám a legtöbb vloggerrel ellentétben ő nem tökéletes szépség: egy hatalmas anyajegy takarja el a fél arcát. TrendOrigoÍgy festett Diane Kruger 16 évesen, a kifutónhttp://www.life.hu/trend/20161108-igy-festett-diane-kruger-szineszno-16-evesen-a-kifuton-amikor-modellkedett.htmlEgy különleges videót mutatott rajongóinak a színésznő az Instagram oldalán: szinte még gyerek volt Diane Kruger, a kifutókon azonban már sztárnak számított. TrendTényleg túl husi lenne Gigi Hadid?http://www.life.hu/trend/20161110-tenyleg-tul-husi-lenne-gigi-hadid-errol-meselt-a-modell.htmlGigi Hadid kétségkívül a világ egyik legszexibb modellje, ám még benne is lehet hibát találni. Állítólag a legutóbbi bemutatón azért adtak rá poncsót, mert túl husi volt a többi modellhez képest. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.