Chrissy Teigen egy igen izgalmas ruhát választott az American Music Awards díjátadóra, és kizárt dolog, hogy nem tudta előre: ebből bizony villantás lesz, nem is akármilyen. 

Április közepén született meg a szexi modell kislánya, és Chrissy Teigen gyakorlatilag a szülés utáni naptól kezdve csúcsformában van. Az alakja természetesen olyan, mint a szülés előtt, ezt pedig igyekezett a legapróbb részletekig megmutatni a vasárnap esti American Music Awards díjátadón. 

Chrissy TeigenForrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Naná, hogy bugyi nélkül ment gálázni Chrissy Teigen, a ruha pedig szinte a melléig fel volt sliccelve, így lehetetlen volt alá fehérneműt venni. Chrissy nem is vett, a Daily Mail képén jól látszik, hogy egy alkalommal még a punciját is megvillantotta a kamerák előtt.

A modell egész estéje gyakorlatilag arról szólt, hogy próbálta megtalálni azt a pózt, amiben azért nem mutat meg mindent a nyilvánosság előtt.

Chrissy Teigen és John Legend az American Music AwardsonForrás: AFP/Valerie Macon

Az viszont kétségtelen, hogy a fiatal anyuka bombajól festett a ruciban, és az is biztos, nagyon kevesen merték volna bevállalni ezt a kreációt.