Az édesanyja egyedül nevelte fel a színészt. Alföldi Róbert 28 éves volt, amikor életében először találkozott az édesapjával, aki szerint a művész nagyon férfiasan kezelte a helyzetet. Alföldi elárulta, nem akart válaszokat kapni, arra úgysincs mentség, hogy 28 évig miért nem érdekel valakit a saját gyereke.

Testvéreit és Alföldi Róbertet az édesanyjuk nevelte föl, a színész nagyon sokáig nem ismerte az édesapját. Már felnőtt fejjel, 28 évesen találkozott Alföldi Alberttel, ekkor beszéltek először egymással. A színész elárulta, miért találkozott ennyi idő után az apjával.

Alföldi Róbert 28 éves koráig nem ismerte az édesapjátFotó: Polyak Attila - Origo

"Ha az ember úgy dönt, hogy 28 évesen találkozik az apjával, akkor két dolgot csinálhat: nagyon csúnyán megalázza, számonkéri, fölháborodik, és kikéri magának, tehát revansot vesz; vagy egyszerűen azért találkozik, hogy megnézze, ki ez az ember. Engem a második érdekelt. Ő elkezdett magyarázkodni, de megmondtam, hogy ez tök felesleges, mert ezt nem lehet kidumálni. Tehát, hogy 28 évig miért nem vagy kíváncsi a gyerekedre, arra nincs mentség. Inkább nézzük azt meg, hogy te ki vagy. És hát egy csodálatos ember. Borzasztó lenne az életem, ha nem találkoztam volna vele" – mondta Robi a Viasat 3 Lakástalkshow-jában. Hozzátette, ha azzal foglalkozott volna, miért nem érdekelte ő az apját, akkor biztosan nem lett volna esélyük semmilyen valós kapcsolatot kialakítani. Így azonban kiderülhetett, hogy rengeteg közös van bennük. Elárulta, ettől a helyzettől évekig szorongott mindenki az édesapja és az ő családjukban is, amikor azonban az első találkozás megtörtént, mindenki fellélegezhetett.

Alföldi Róbert: "Menjetek az anyátokba!" - őszinte vallomás a másságáról

 

Alföldi Róbert Lady Dömpernek, az éjszakai élet meleg dívájának műsorában mesélt másságáról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!