Szenzációsan néz ki a szülés után Candice Swanepoel modell

Forrás: Instagram/Angelcandice -
Candice Swanepoel szülés Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtettük, hogy nem tart majd sokáig Candice Swanepoel számára, hogy újra formába lendüljön. A modell október 5-én szülte meg első gyermekét, és most, november végén szuper formában van. 

A pici Anacan idén október 5-én jött világra, az pedig nem is kérdés, hogy a szupermodell várandósan is gyönyörű volt.

A minap pedig megmutatta, hogy másfél hónappal a szülés után hogy fest rajta a farmer forrónadrág. Sokan cserélnének vele, az biztos!

Candice Swanepoel a szülés után Forrás: Instagram/Angelcandice

Candice farmersortban és fürdőruhában jelentkezett be a képmegosztó oldalán, és a képhez oda is írta, bizony nagyon boldog, hogy újra ilyen ruciban szexizhet. A modell vékony, de azért nem annyira, mint a terhessége előtt volt. Az alakja azonban így is kifogástalan, az pedig igencsak szembetűnő, hogy a mellei bizony nagyobbak mint voltak, köszönhetően a szoptatásnak.

Kíváncsian várjuk, Candice mikor és hol mutatja majd meg magát a kifutón - addig is irigykedhetünk a szülés utáni bomba alakjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.