A sikk és a csillogás ezen a héten mindent vitt, de a combvillantásból és a közönséges darabokból sem volt hiány. Mutatjuk a hét legmeghatározóbb darabjait a vörös szőnyegről.

A legsikkesebb 

Eva Longoria ezen a héten feketében és fehérben is megmutatta, hogy az elegáns, letisztult vonal kikezdhetetlen. Nekünk mindkét variáció nagyon tetszik. 

Eva LongoriaForrás: Northfoto

A legcsillogóbbak 

Penélope Cruzt viszonylag régen láttuk a vörös szőnyegen, így már annak is nagyon örültünk, hogy végre újra feltűnt a színen, és persze a ruhájában sem csalódtunk, habár a modell, Georgia Fowler ruháját még jobban imádtuk. 

Penélope Cruz, Georgia FowlerForrás: Northfoto, AFP

Ízléstelenség a köbön 

A Kardashian családnak ezen a héten nagyon nem jött össze a vörös szőnyeges megjelenés. Egy jótékonysági gálán jelent meg Khloe, Kourtney és Kris Jenner. Khloe minden ízléstelenséget kihozott, amit egy átlátszó ruhából ki lehet. Kourtney szintén borzalmasan festett ebben a fodros, oldalt nyitott ruhában, azt pedig végképp nem tudjuk, hogy Kris Jenner mikor tanul meg a korának megfelelően felöltözni. 

Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian és Kris JennerForrás: AFP, Northfoto

Élénk színek 

Toni Garrn egy zöld, bársonyhatású ruhára szavazott ezen a héten, amiben a lábait is meg tudta villantani. A szintén modell Genevieve Morton pedig egy sárga selyemruhában mutatta meg magát a vörös szőnyegen, ami teljesen érthetetlen módon tiszta gyűrött volt. Azért a stylistnak erre illene odafigyelni, mert nagyon rendetlen hatást kelt.

Toni Garrn, Genevieve MortonForrás: AFP, Northfoto

Combvillantások 

Chrissy Teigen American Music Awardson bemutatott villantását talán már senki nem fogja tudni felülmúlni. Azért persze próbálkozni lehet. Így tett Lily Donaldson és Nicole Scherzinger is, de a nyomába se értek Chrissynek. Mondjuk Nicole Scherzinger a közönségességben veri a csapatot ezzel a dupla felvágással és csizmával. 

Lily Donaldson, Nicole ScherzingerForrás: AFP, Northfoto