Péter Szabó Szilvia kislánya felett a kutyusuk is őrködik

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kutya Péter Szabó Szilvia szülés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép énekesnő kislánya bearanyozza a szülők mindennapjait, melyről Szilvi örömmel mesélt a Mokka stúdiójában. 

Szilvi néhány napja adott életet kislányának, Emma Viktóriának. Az interjúban a sztár elmondta, hogy párja és az édesanyja is vele vannak ezekben a napokban, sőt a család kutyája, Szofi is, aki folyamatosan őrködik a kis csöppség felett. Bár az énekesnő mostanában nem sokat alszik, egyáltalán nem bánja a dolgot, hiszen mint mondta, ez "édes teher".

Péter Szabó Szilvia kislányát még a kutyus is őrzi Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon jó baba. Ez az időszak nem az alvásról és a pihenésről szól. Apuka nagyon jól bírja a dolgokat. Rajta kívül még édesanyám van itt velem" - mesélte Szilvi, aki hozzátette, hogy kutyusuk, Szofi is imádja a picit. "Amikor mentünk a kórházba, akkor soha nem látott izgalom lett úrrá rajta. Már a kórházból küldtem haza mindenféle dolgot, amit szagolgathatott, hogy ezzel is ismerkedjen az illatokkal. Amikor a pici nyöszörög, Szofi rögtön reagál rá, még ha én nem is hallom a bébiőrben. Vigyáz rá, nagyon cukik" - nyilatkozta az énekesnő.

A szülőség sokkoló oldala: egyedülálló anyasághttp://www.life.hu/csalad/20161205-az-egyedulallo-anyasag-oldalai.htmlAz egyedülálló anya státusz nem egy hangzatos cím, amivel az ember dicsekszik. Elhangzásakor inkább sajnálatot vált ki, mintsem elismerést. Ám, két ember helyett helytállni közben pedig megmaradni a saját szerepünknél rendkívül nehéz feladat, mely több pozitív támogatást érdemelne. CsaládThinkstockFejlemények Brad Pitt és Angelina válásával kapcsolatban http://www.life.hu/csalad/20161206-fejlemenyek-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasaban.htmlBár Angelina Jolie nemrég új dokumentumokat nyújtott be a bíróságra a gyerekek felügyeleti jogával kapcsolatban, állítólag ez még mindig nem változtat a jelenlegi helyzeten. Család--Kell a gyerekeknek a Mikulásba vetett hit?http://www.life.hu/csalad/20161205-nagyon-hasznos-a-mikulasba-vetett-hit-egy-gyerek-eleteben.htmlVajon jó dolog hitegetni a gyereket a Mikulással vagy akár a Jézuskával? CsaládThinkstockÍgy fest Nyertes Zsuzsa lányahttp://www.life.hu/csalad/20161202-nyertes-zsuzsa-es-lanya-fantasztikus-kapcsolatban-vannak.htmlNyertes Zsuzsa és lánya a kezdetek óta különlegesen jó kapcsolatot ápolnak. Család--Megszületett Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20161202-ashton-kutcher-es-mila-kunis-masodik-gyermeke-megszuletett.htmlTöbb forrás is megerősítette a hírt, miszerint Ashton Kutcher és Mila Kunis második gyermeke megszületett. A baba és a mama is jól vannak, de ennél több információ egyelőre nem került ki a boldog családról.. Család--Hollywood oltásellenes celeb anyukái és apukáihttp://www.life.hu/csalad/20161130-oltasellenes-hires-szulok-amerikaban.htmlBár idehaza is egyre több az olyan szülő, akik kritikusak a kötelező védőoltások biztonságosságával kapcsolatban, az igazi vakcinaháború az Egyesült Államokban zajlik. Az amerikaiak mintegy egyötöde hithű oltásellenes, az aggódó – és meggondolatlan – szülők között pedig nem egy híresség is képviselteti magát. Jöjjenek Hollywood vakcinaellenes sztáranyukái és apukái. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.