Ezt tedd a karácsonyfa alá, ha valami igazán különleges ajándékra vágysz

különleges karácsony művészet ajándék karácsonyfa workshop
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi nagyon is hiszünk az ajándékozásban! Nem a mértéktelen pénzköltésben, hanem a figyelmességben, a szeretettel kiválasztott apróságokban, szépségekben, jóságokban, amelyek biztosan mosolyt csalnak a szeretteink arcára. Mutatjuk is, hogy idén szerintünk melyek a legcsodásabb karácsonyi ajándékok, még az is lehet, hogy megtalálod közöttük az igazit!

1. NATU doboz

Mindig törekszünk arra, hogy tudatos és etikus vásárlók legyünk akkor is, ha éppen divatcikkekről van szó, így kitörő örömmel fogadtuk a néhány hónapja működő új kezdeményezést, az első, természet ihlette hazai dobozrendszert, a NATU-t. A dobozokban környezettudatos, etikus és természet ihlette márkák divat- és lakberendezési termékeit találjátok, továbbá natúrkozmetikumokat, könyveket, képeslapokat, DIY-csomagokat és kedvezményre jogosító kuponokat. A francia könnyedség, a játékos elegancia és a romantika kedvelőinek a Jázmin dobozok valók, az egyszerűség és letisztultság szerelmeseinek a Pálma dobozokat, a bohém, életvidám, világjáró típusú hölgyeknek a Bodza dobozokat ajánljuk. Természetesen a gyerekekre és a férfiakra is gondolnak a készítők, így őket is meglephetitek a rengeteg kincset tartogató NATU dobozokkal.

Forrás: NATU

Gazdiknak, házikedvenceknek

Azt a hírt kaptuk, hogy januártól már az igazi állatbarátokra, sőt, a házi kedvencekre is külön gondolnak a készítők a környezettudatos kincsekkel, úgyhogy érdemes figyelni a NATU honlapját az újdonságokért!

2. Művészet Szolnoki Ágnestől

Szolnoki Ágnes munkái egy eddig ismeretlen, csodákkal és varázslatokkal teli, felfedezésre váró világba kalauzolnak el minket. Egy különleges hangulatú mesevilágba, ahol mindennek jelentősége és mondanivalója van. Nem is lepődtünk meg, hogy az egyik munkája már a Marsot is meghódította. A Mars - Utunk a vörös bolygóra című tudományos-fantasztikus sorozatban ugyanis Marta Kamen orosz asztronauta marsi laboratóriumát Szolnoki Ágnes egyik festménye díszíti. Annak, aki imádja a gondolatébresztő művészetet, vagy éppen nagy természetbarát, szívből ajánljuk a munkáit.

Forrás: Szolnoki Ágnes

3. Logóműhely

Valamelyik ismerősöd évek óta tervezi, hogy belevág saját vállalkozásába? Segíts neki megtenni az utolsó lépéseket! Vagy lepd meg saját magadat karácsonyra! A Logóműhelyet olyan kezdő vállalkozásoknak találták ki, akik még nem engedhetik meg maguknak, hogy egyedi arculatot terveztessenek, vagy sürgeti őket az idő, de szeretnék, ha így is lenne lehetőségük gyorsan, profi arculattal elindulni. Az egyedi logóról a szakma legjobbjai gondoskodnak: Gleichauf Boglárka, a The Fanatic Calligrapher művészeti stúdió vezetője, Rózsahegyi-Mayer Gabriella, a Mydentity – Az arculatfelelős tulajdonosa és Morell Eszter. A lányok a logók mellett bronz, ezüst és arany utalvánnyal is készültek karácsonyra, úgyhogy érdemes körbenézni náluk!

Forrás: Logóműhely

4. Mittersisters workshop

A workshop úgy is jó ajándék, hogy te mész el rá ajándékot készíteni, de úgy is jó ajándék, ha a barátodat, barátnődet, párodat, anyukádat küldöd el rá kreatívkodni. Ha az illető a divat szerelmese, akkor egy táskakészítő workshopot ajánlunk, mégpedig a The Studio Project nevű műhelyben, ahol egy designer testvérpár segítségével alkothat majd. A Mittersisters nevű márka alapítói ugyanis sokféle workshopot tartanak, a kiegészítőktől kezdve a hátizsákokon keresztül álmaid táskáját is elkészítheted náluk, és ez nem holmi nagyzolás, ők tényleg vállalják, hogy bárkinek segítenek megtervezni az álmai táskáját. A személyre szabott tanfolyam két részből áll. Az első nap egy személyes konzultációval telik, ahol papírra vethetitek és pontosan kitalálhatjátok a táska minden részletét, valamint összeválogathatjátok az alapanyagokat. Ezt követően elkészíthetitek a táska szabásmintáját és a pontos összeállítási tervet, amit egy másfél napos, egyszemélyes élménynap alatt meg is valósítotok!

Forrás: Mittersisters

5. TheraPaint

A TheraPaint csapata 3 óra alatt bárkinek bebizonyítja, hogy belőle is lehet festőművész. Ha valamelyik szeretted régóta szeretne festeni, ha tele van kreativitással, vagy ha azt gondolja, semmi kézügyessége sincs, esetleg egyest kapott rajzórán, vagy kevés az önbizalma, akkor egy TheraPaint-foglalkozás lehet számára a legjobb ajándék, ahol az alkotás öröme által válhat sokkal magabiztosabbá. Gondolj csak bele, 3 óra alatt egy abszolút profi minőségű festmény jön majd ki a kezei alól, így bebizonyíthatja magának, hogy bármire képes lehet az életben. Ez a kis pszichológiai trükk szerintünk minden embernek nagyszerű ajándék. Önbizalmat mindenkinek!

Forrás: Facebook/TheraPaint
A legnagyobb sztáresküvők és a legcsillogóbb menyasszonyi ruhák 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161209-menyasszonyi-ruhak-2016ban.htmlTavaly Sofia Vergara esküvője volt a legnagyobb durranás, idén pedig Eva Longoria és José Bastón frigyére voltak leginkább kíváncsiak az emberek. Azt se felejtsük el persze, hogy itthon is napokig beszédtéma volt egy esküvő, méghozzá Szabó Zsófié. Nézzük, milyen ruhákat viseltek az év celeb menyasszonyai. TrendOrigoA legjobb sminktrükkök 2016-ból, amit az új évben is érdemes alkalmaznihttp://www.life.hu/trend/20161206-a-legjobb-sminktrukkok-2016bol-amit-az-uj-evben-is-erdemes-alkalmazni.htmlHamarosan itt az év vége, jönnek a 2017-es új trendek. De mielőtt azokban is elmélyülnénk, nézzük meg, melyek voltak azok a sminktrükkök 2016-ban, amelyeket érdemes lesz továbbra is alkalmazni. TrendOrigoSilány áruk, átverések – 8 webshop, ahonnan SOHA ne rendeljhttp://www.life.hu/trend/20161201-8-webshop-ahonnan-soha-ne-vasarolj.htmlTaláltál egy online oldalt, ahol kiszúrtad álmaid ruháját? Mielőtt kosárba tennéd a kiszemelt terméket, tájékozódj arról, hogy megbízható oldalon jársz-e. Most nyolc olyan webshopot mutatunk, amit mindenképpen kerülj el, ha nem szeretnél csalás áldozata lenni. Trend--Kényeztető szépségajándékok karácsonyrahttp://www.life.hu/trend/20161130-a-legjobb-karacsonyi-ajandekok-a-szepsegapolas-szerelmeseinek.htmlHa eddig unalmas ajándéknak gondoltad a szépségápolási termékeket, akkor most biztosan meg fog változni a véleményed! A nők számára egy kis kényeztetéssel megfűszerezett énidő mindig nagy ajándék. Mindehhez már csak jó minőségű termékekre van szükség, amivel igazán jó élmény lesz a szépségápolási rituálé. TrendThinkstockTaylor Swift után Gigi Hadid is magyar tervező ruháját viseltehttp://www.life.hu/trend/20161115-gigi-hadid-modell-nanushka-magyar-tervezo-ruhajat-viselte.htmlNéhány nappal ezelőtt a világhírű modell és az egyik legkeresettebb reklámarc, Gigi Hadid a magyar tervező, Sándor Szandra, azaz Nanushka ruhájában jelent meg Jimmy Kimmel show-műsorában. De hogyan került magyar tervezésű ruha a sztárra? Trend--A 10 legdögösebb sztár a Harry Potter-univerzumbólhttp://www.life.hu/trend/20161128-a-harry-potter-univerzum-10-legdogosebb-sztarja.htmlA legendás állatok és megfigyelésük amellett, hogy 75 millió dolláros (22 milliárd forintos) jegyeladással került az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsára, számos új szereplővel bővítette az amúgy sem kicsi Harry Potter-univerzumot. Nézzük, kik a legdögösebb szereplők, akik helyet kaptak a varázslóvilágban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.