2016, a titkos menyegzők éve - Sztárok, akik idén házasodtak

Forrás: Instagram/alpha_meows -
esküvő házasság Janice Dickinson család Margot Robbie Eva Longoria Michael Phelps Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016-ot nem igazán nevezhetjük a nagy sztárházasságok évének - sokkal inkább a megdöbbentő szakítások és válások esztendeje volt. Gondoljunk csak például Johnny Deppre vagy Brad Pittre. Meglepően kevés A kategóriás híresség mondta ki idén a boldogító igent, és még ha oltár elé vonultak is, a legtöbbjük titokban tette. 

Eva Longoria és Jose Antonio Bastonho

Eva Longoria egy valódi született feleség, ha ő egyszer boldog házasságban szeretne élni, akkor azért igenis mindent megtesz. Ha a boldogság eléréséhez kétszer el kell válni, és harmadszor is férjhez menni, neki ez sem akadály. Így hát két sikertelen próbálkozás után a színésznő idén májusban harmadszor is oltár elé állt és kimondta a boldogító igent a médiamogul Jose Antonio Bastonhónak. A vendégek között többek között ott volt Penélope Cruz, Ricky Martin, Katy Perry, valamint Victoria és David Beckham. Ráadásul a menyasszony egy Victoria Beckham-ruhát viselt az oltárnál. A lagzira Mexikóban, Mexikóvárostól 141 kilométerre került sor, a házasokat körülbelül 80 vendég ünnepelte.

Eva Longoria és Jose Antonio Bastonho Forrás: AFP

Margot Robbie és Tom Ackerlay

Suicide Squad című film sztárja, a gyönyörű Margot Robbie a legnagyobb titokban ment hozzá szerelméhez, a szintén színész Tom Ackerlay-hez december 19-én. Az esemény a bulvárlapok szerint az ausztráliai Byron Bay-ben volt, méghozzá az ottani Harvest Newrybar nevű fogadóban. A ceremónia nemcsak titkos, de meglehetősen szűk körű is volt, az ifjú pár mindössze 50 vendég előtt mondta ki a boldogító igent. Margot Robbie és Tom Ackerlay egyébként 2014 óta alkotnak egy párt.

Margot Robbie és Tom Ackerlay Forrás: Instagram/alpha_meows

Michael Phelps és Nicole Johnson

Minden idők legeredményesebb olimpikonja, a huszonháromszoros olimpiai bajnok Michael Phelps a legnagyobb titokban esküdött meg párjával, Nicole Johnsonnal júniusban. Phelpséknek sikerült annyira kizárniuk a nyilvánosságot, hogy az első esküvői fotók csak közel négy hónappal a lagzi után jelentek meg. A pár egyébként már nyolc éve együtt van, 2015-ben jegyezték el egymást, az esküvő előtt egy hónappal pedig meg is született első gyermekük, Boomer.

Michael Phelps családja Forrás: instagram.com/m_phelps00

Shia LaBeouf és Mia Goth

Shia LaBeouf négy éve járt már barátnőjével, Mia Gothtal, akit márciusban el is jegyezett. A jegyességük nem tartott sokáig, ugyanis októberben örök hűséget fogadtak egymásnak - nem akármilyen körülmények között. A ceremónia egyrészt náluk is titkos volt, másrészt kicsit mókásra vették a figurát. A párt egy Elvis Presley-imitátor pap adta össze egy Las Vegas-i kápolnában, egy Hawaii hangulatú menyegzőn.

Shia LaBeouf és Mia Goth Forrás: AFP

Janice Dickinson és Robert "Rocky" Gerner

A világ első szupermodellje, a 61 éves Janice Dickinson december 10-én negyedszer is oltár elé állt, és kimondta a boldogító igent pszichológus kedvesének, Robert "Rocky" Gernernek. A pár már négy éve van együtt, Gerner pedig egyébként most egy igen nehéz korszakon ment át Dickinsonnal, a modellnél ugyanis emlőrákot diagnosztizáltak. A betegség nem nyomta rá a bélyegét Janice Dickinson boldogságára, aki gyönyörű volt a menyegzőn, elegáns, elefántcsont színű, hosszú ruhában vonult kedvese mellett.

Janice Dickinson és Robert "Rocky" Gerner Forrás: instagram.com/janicedickinson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.