Ebben a luxuslakásban, az összes kedvenc sztárod megfordult már

Forrás: Cushman & Wakefield -
vásárlás híresség luxus ingatlan otthon New York lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ennek a New York-i luxuslakásnak lenne egy Facebook-profilja, garantáltan minden valamirevaló hollywoodi híresség ott sorakozna az ismerősei között. Az alábbi ingatlanért valamiért odavannak a celebritások, benéztünk hát mi is – ha csak virtuálisan is – a falai közé. 

Sok embert – és nem csak a rajongókat – izgatnak a sztárotthonok. Ezeknek a házaknak történetük van, és ha csak egy apró szeletkét is, de megmutatnak valamit a hírességek privát életéből. Nos, az alábbi otthon megannyi híresség intim pillanatainak lehetett már tanúja. Ha a falai beszélni tudnának...

Az ingatlan a 436 West 20th Street cím alatt található Forrás: Cushman & Wakefield

Ez a New York-i, egészen pontosan a 436 West 20th Street cím alatt található ingatlan elvarázsolta a sztárokat, meglepően hosszú azoknak a hírességeknek a listája, akiknek egykor az otthonául szolgált. A többek között Andrew Garfield, Olivier Sarkozy, Emma Stone, Courtney Love, Glenn Close, Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley is lakott már itt. Megannyi híres lakója volt, most viszont ismét a piacon van: 19,7 millió dollárért várja új tulajdonosát.

A lakásnak már megannyi híres lakója volt, most viszont ismét piacon van Forrás: Cushman & Wakefield

És hogy miért szeretett bele ennyi híresség pont ebbe a lakásba?

Nos, először is, meglehetősen tágas, nem kevesebb, mint 900 négyzetméteres. Az öt emeleten kívül tarozik hozzá egy tetőterasz is, valamint minden szinten van erkély és egy kandalló, és persze az emeletek között lifttel is lehet közlekedni.

A lakás 900 négyzetméteren terül el Forrás: Cushman & Wakefield

Az épület jelenleg többgenerációs házként funkcionál, de könnyedén átalakítható szimpla családi házzá is. Az ablakaiból pedig pazar kilátás nyílik egy közeli városi kertre.

A lakást egyébként természetesen nemcsak megvásárolni, hanem bérelni is lehet, sok híresség például csak rövidebb távra vette ki ezt a különleges ingatlant.

A lakást nemcsak megvásárolni, de bérelni is lehet Forrás: Cushman & Wakefield

Legutóbb 2008-ban akkori tulajdonosa, Frances Garr színésznő adta el a lakást ingatlanfejlesztőknek, 6 millió dollárért.

2008 óta nincs állandó tulajdonosa Forrás: Cushman & Wakefield

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.