Bundák, kis feketék, elképesztően dögös extrém megoldások és Nicole Kidman, aki ezúttal sem választott jól. Mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjait!

Kis feketék 

Jennifer Hudson elképesztően dögösen nézett ki ebben a gombokkal kombinált, szűk kis feketében, és a cipő is jó választás volt, nem beszélve a rúzsról, ami adott egy kis színt az összeállításhoz. Michelle Williamst annyira ritkán látjuk jó ruhában, hogy ezt most gyorsan ki is emeljük: ez az arannyal kombinált kis fekete ugyanis nem volt rossz döntés. 

Jennifer Hudson, Michelle WilliamsForrás: Northfoto, AFP

Estélyik 

Az estélyi ruhát választók ezen a héten mind extrém megoldásra szavaztak. Az etióp és ír gyökerekkel is rendelkező színésznő, Ruth Negga egy madarakkal és halakkal díszített, csillámos ruhába bújt, míg Nicole Kidman, akit a 2016-os év legrosszabbjai közé is beválasztottunk, egy meglepő grafikát viselt a ruháján, ami egyáltalán nem állt jól neki. 

Ruth Negga, Nicole KidmanForrás: AFP

Kabátos szettek 

Hiába, a sztárok is emberek, ők is kabátba bújnak, ha hideg van. Ezen a héten Naomi Campbell és Kate Beckinsale mutatkoztak csodás darabokban. Neked melyik a kedvenced?

Naomi Campbell, Kate BeckinsaleForrás: Northfoto

A legextrémebb választások 

Az énekesnő, Janelle Monáe ezen a héten is bizonyította, mennyire szereti a monokróm szetteket, és hogy azok mennyire szuperül állnak neki. Mi különösen a bő szabású nadrágot imádjuk rajta, üdítő végre olyan sztáron látni ezt a fazont, akin tényleg jól is mutat. 

Janelle MonáeForrás: Northfoto, AFP