Nicole Kidman Hamupipőke-ruhában ijesztget – Heti stílusmustra

stílusmustra Janelle Monáe Nicole Kidman Naomi Campbell stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bundák, kis feketék, elképesztően dögös extrém megoldások és Nicole Kidman, aki ezúttal sem választott jól. Mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjait!

Kis feketék

Jennifer Hudson elképesztően dögösen nézett ki ebben a gombokkal kombinált, szűk kis feketében, és a cipő is jó választás volt, nem beszélve a rúzsról, ami adott egy kis színt az összeállításhoz. Michelle Williamst annyira ritkán látjuk jó ruhában, hogy ezt most gyorsan ki is emeljük: ez az arannyal kombinált kis fekete ugyanis nem volt rossz döntés.

Jennifer Hudson, Michelle Williams Forrás: Northfoto, AFP

Ki nézett ki jobban?

Estélyik

Az estélyi ruhát választók ezen a héten mind extrém megoldásra szavaztak. Az etióp és ír gyökerekkel is rendelkező színésznő, Ruth Negga egy madarakkal és halakkal díszített, csillámos ruhába bújt, míg Nicole Kidman, akit a 2016-os év legrosszabbjai közé is beválasztottunk, egy meglepő grafikát viselt a ruháján, ami egyáltalán nem állt jól neki.

Ruth Negga, Nicole Kidman Forrás: AFP

Ki hibázott?

Kabátos szettek

Hiába, a sztárok is emberek, ők is kabátba bújnak, ha hideg van. Ezen a héten Naomi Campbell és Kate Beckinsale mutatkoztak csodás darabokban. Neked melyik a kedvenced?

Naomi Campbell, Kate Beckinsale Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

A legextrémebb választások

Az énekesnő, Janelle Monáe ezen a héten is bizonyította, mennyire szereti a monokróm szetteket, és hogy azok mennyire szuperül állnak neki. Mi különösen a bő szabású nadrágot imádjuk rajta, üdítő végre olyan sztáron látni ezt a fazont, akin tényleg jól is mutat.

Janelle Monáe Forrás: Northfoto, AFP

Melyik ruha tetszik jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.