Kulisszatitkok a Golden Globe-ról: így készülődtek a legnagyobb sztárok

Amy Schumer Golden Globe 2017 Drew Barrymore Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok sem olyan tündöklően kelnek ki az ágyból, mint ahogy a Golden Globe vörös szőnyegén vonulnak. Profi sminkesek és fodrászok segítségével készülnek fel a nagy eseményre, néhányan meg is mutatták az átalakulásukat. Drew Barrymore, Blake Lively vagy éppen Amy Schumer is betekintést engedett a készülődésükbe.

Főként a női sztárok számára nagy esemény a vörös szőnyeges felvonulás, hiszen ők mindig más ruhakölteményekben menetelnek végig a fotósok kamerái előtt, csodás ékszerekkel és mesterien megmunkált sminkekkel. Így aztán a készülődés is őket érinti a leginkább, hiszen egyikük sem olyan tündöklően ébred, mint ahogy azt mi a képeken láthatjuk. Néhány sztár nem is akarja becsapni az embereket, inkább megmutatta hogyan készül a Golden Globe-ra.

Blake Lively haján és sminkjén többen is dolgoznak, hogy tökéletes legyen

I did not wake up like this. Thank you @rodortega4hair @kristoferbuckle @enamelle @lorealmakeup @lorealhair

Blake Lively (@blakelively) által közzétett fénykép,

Drew Barrymore első lépése egy szépítő maszk

First it's like this #goldenglobes #kbeauty

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által közzétett fénykép,

Amy Schumer kiírása viszi a prímet: "Készülődni olyan megerőltető, itt kell ülnöm és lélegeznem"

Getting ready is so harddsdddd! I have to sit here and breathe #goldenglobes

@amyschumer által közzétett fénykép,

Elizabeth Stewart szintén pakolással készíti elő bőrét a több réteg sminkre

How the magic happens @jessicachastain @jeaninelobell

Elizabeth Stewart (@elizabethstewart1) által közzétett fénykép,

Kristen Bell smink nélkül mutatta meg magát, nála az első lépés egy jó tea

Step 1: morning matcha! @myencha #GoldenGlobes #wokeuplikethis #matcha

kristen bell (@kristenanniebell) által közzétett fénykép,

Sylvester Stallone lányai ragyogtak a Golden Globe gálánhttp://www.life.hu/trend/20170109-sylvester-stallone-lanyai-a-golden-globe-galan.htmlA Golden Globe díjátadon pompázott a három grácia: Sixtus, Scarlet és Sophia Stallone. Gyönyörűek voltak. Trend--A legjobb és legrosszabb sminkek a Golden Globe gáláról - Larion Oscar sminkmester elemez!http://www.life.hu/trend/20170109-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-golden-globe-galarol.htmlLarion Oscar sminkmester a Golden Globe-gála vörös szőnyegéről mutatja meg a legjobb és legrosszabb sminkeket. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoCsokornyakkendők éjszakája - Pasimustra a Golden Globe-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170109-pasimustra-a-golden-globe-galarol.htmlÖltönyös pasikból sem volt hiány a Golden Globe vörös szőnyegén. Extrém megoldásokat viszont most nem nagyon láttunk, mindenki inkább a klasszikus eleganciára szavazott és persze a csokornyakkendőre. Trend--Vajna Timi a Golden Globe vörös szőnyegén mutatta meg dekoltázsáthttp://www.life.hu/trend/20170109-vajna-timi-a-golden-globe-voros-szonyegerol-jelentkezett.htmlVajna Timi természetesen a helyszínen izgulta végig a 74. Golden Globe-gálát. Andy Vajna felesége csodálatos ruhát választott a nagy eseményre: nem kis dekoltázzsal vonult végig a vörös szőnyegen. TrendOrigoA legstílusosabb sztárpárok a Golden Globe vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170109-a-golden-globe-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA helyi idő szerint hétfőn éjjel tartott Golden Globe-gálára sokan a szerelmükkel, házastársukkal érkeztek. Nézzük, kik voltak a legédesebben turbékoló és legstílusosabb álompárok a vörös szőnyegen. Trend--Amikor a ruha és viselője között nincs meg az összhang – A Golden Globe-gála legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20170109-a-legrosszabbul-oltozott-celebek-a-golden-globe-galarol.htmlAhogy az lenni szokott, most sem volt bakimentes a vörös szőnyeges bevonulás. A Golden Globe-gálára ezúttal is több sztár választott olyan ruhát, amit egyáltalán nem tudott életre kelteni. Mutatjuk is őket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.