Kylie Jenner dekoltázsa tarolt a Golden Globe bulin

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jesse Grant -
Kylie Jenner Golden Globe 2017 dekoltázs ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-klán ifjú tagjai nem bízták a véletlenre kinézetüket: mindenüket kitették, amit csak lehetett! 

Bár a Golden Globe-on nem vehettek részt, a díjátadó utáni bulin természetesen tiszteletüket tették. Az Universal által szervezett partira Kylie Jenner testvérével, Kendallal érkezett. Kylie kisasszony egy elég mélyen dekoltált, lábait és fenekét is hangsúlyozó, fémes hatású ezüst ruhában állt a vörös szőnyegre, míg testvére egy kissé szolídabb, ám korántsem diszkrét darabot vett fel.

Kendall Jenner és Kylie Jenner taroltak a partin Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jesse Grant

A lányok bulija alatt fontos dolog is történt a családban: a francia rendőrség letartózatott 16 embert, akik összefüggésbe hozhatók nővérük, Kim Kardashian kirablásával.

A legjobb és legrosszabb sminkek a Golden Globe gáláról

Larion Oscar sminkmester a Golden Globe-gála vörös szőnyegéről mutatja meg a legjobb és legrosszabb sminkeket. Mutatjuk is a részleteket!
A legjobb és legrosszabb sminkek a Golden Globe gáláról - Larion Oscar sminkmester elemez!http://www.life.hu/trend/20170109-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-golden-globe-galarol.htmlLarion Oscar sminkmester a Golden Globe-gála vörös szőnyegéről mutatja meg a legjobb és legrosszabb sminkeket. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoCsokornyakkendők éjszakája - Pasimustra a Golden Globe-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170109-pasimustra-a-golden-globe-galarol.htmlÖltönyös pasikból sem volt hiány a Golden Globe vörös szőnyegén. Extrém megoldásokat viszont most nem nagyon láttunk, mindenki inkább a klasszikus eleganciára szavazott és persze a csokornyakkendőre. Trend--Vajna Timi a Golden Globe vörös szőnyegén mutatta meg dekoltázsáthttp://www.life.hu/trend/20170109-vajna-timi-a-golden-globe-voros-szonyegerol-jelentkezett.htmlVajna Timi természetesen a helyszínen izgulta végig a 74. Golden Globe-gálát. Andy Vajna felesége csodálatos ruhát választott a nagy eseményre: nem kis dekoltázzsal vonult végig a vörös szőnyegen. TrendOrigoDurva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnekhttp://www.life.hu/trend/20170105-sztarok-akik-nem-az-eletkoruknak-megfeleloen-oltozkodnek.htmlRengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! TrendOrigo17 éves inget vetetett vissza a bolttal a vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20170106-17-eves-inget-vetetett-vissza-a-bolttal-a-vasarlo-amerikaban.htmlNem volt boldog annak az amerikai GAP üzletnek a menedzsere, ahova a szemfüles vásárló visszavitte a 17 évvel ezelőtt vásárolt inget. Valószínűleg ilyennel még soha senki nem próbálkozott korábban. TrendOrigoBörtönből a luxusba: Jeremy Meeks élete döbbenetes fordulatot vetthttp://www.life.hu/trend/20170102-jeremy-meeks-mereg-draga-autoval-pozol.htmlSosem lehet tudni, hogy milyen változásokat hoz az élet: Jeremy Meeks 2014-ben még egy piti bűnöző volt, mára már viszont szexi sztár lett belőle. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.