kim kardashian rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Francia rendőrségi forrásokra hivatkozva írta meg több lap is, hogy 16 embert tartóztattak le Kim Kardashian kirablása miatt. Több mint 3 hónappal a bűntény után sikerült az elkövetők nyomára bukkanni: az egyik rabló DNS mintáját megtalálták a helyszínen.

A francia rendőrség állítólag 16 embert tartóztatott le Kim Kardashian kirablása miatt. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt korábban, a valóságshow-sztár lakosztályába törtek be, és több értékes ékszert is elraboltak, miközben Kimit megkötözték és fegyvert szorítottak a fejéhez. A híresség azóta visszavonultan élt, nem osztott meg fotókat közösségi oldalán, ám éppen néhány nappal ezelőtt visszatért az éterbe, néhány családi fotóval jelentkezett.

Kim Kardashian megnyugodhat: elfogták a támadóit Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Lehet, hogy éppen ezért vette a bátorságot Kim a visszatéréshez, mert hírt kapott arról, hogy bántalmazóit elfogták? A The Sun értesülései szerint egy veterán bűnözőkből álló csoportot tartóztattak le a valóságshow-sztár kirablásáért, egyikük DNS-ét ugyanis megtalálták a helyszínen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.