családbővítés Görbicz Anita Vincze Ottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben arról számoltunk be, hogy tervben van a kistestvér Görbicz Anitáéknél. Most azonban úgy tűnik, várat még magára a családbővítés.

Görbicz Anita és Vincze Ottó első közös gyermeke tavalyelőtt született meg, a kis Boldizsár pedig hatalmas változást hozott a kézilabdás életébe.

Görbicz Anita, Vincze Ottó és Boldizsár Forrás: instagram.com/agorbicz13

Korábbi cikkünkből kiderül, hogy Görbicz Anita világhírű kézilabdás sokáig hezitált a gyerekvállalással. A sportolónő és párja, Vincze Ottó abban mindig is biztosak voltak, hogy szeretnének közös csemetét, de hogy pontosan mikor, azt sokáig nem tudták biztosan.

"Nem tervezem befejezni a játékot, a legmagasabb szinten szeretném folytatni a kézilabdát. Itt jelenteném be, hogy egyelőre nem tervezünk a párommal újabb babát, vagyis teljesen a játékra tudok koncentrálni" – mondta Görbicz Anita a Kisalföld.hu-nak.

Nőként a startupok világában - Interjú Párkányi Orsivalhttp://www.life.hu/csalad/20170105-nokent-a-startupok-vilagaban-interju-parkany-orsival.htmlMegalapította Ausztráliában a Women as Entrepreneurs nevű első, női vállalkozókat összefogó szervezetet; saját startupot indított, amelyről még a BBC is riportot készített; előadásokat tart, és könyvet ír, munkáját pedig áthatja a nemi és kulturális egyenlőségért vívott harc – ő Párkányi Orsi, akivel egészen lebilincselő és izgalmas élmény volt interjút készíteni. Nőként a startupok világában című minisorozatunk első részében Orsi munkásságát mutatjuk be. Család--"Sosem volt az apám igazán" - Megszólalt Klapka György lánya, Sandyhttp://www.life.hu/csalad/20170111-megszolalt-klapka-gyorgy-lanya.htmlÉdesapját gyászolja a 27 éves Klapka Sandy, a múlt héten elhunyt Klapka György legkisebb lánya. A fiatal lány próbálja kezelni a helyzetet, ahogy tudja, de bevallotta, nagyon megviseli édesapja elvesztése. Család--A színészet fontosabb, mint a család: Stohl András megdöbbentő vallomást tetthttp://www.life.hu/csalad/20170111-stohl-andras-szinesz-megdobbento-vallomast-tett.htmlMint ismeretes, a színész a tavalyi év végén költözött el családjától. Stohl pedig már most tudja, hogy idén sem lesz több ideje a családjára és a szeretteire, annyi szerepben kell helytállnia... CsaládOrigoJáték babát nevel egy pár: döbbenetes fotók! http://www.life.hu/csalad/20170110-nem-lehet-kisbabajuk-ezert-keszitettek-egy-jatekbabat-foto.htmlCrystal és Terry Duke hosszú ideig próbálkoztak, hogy saját gyermekük lehessen. Mivel az élet ezt nem adta meg nekik, csináltattak maguknak egyet. CsaládThinkstockTízéves volt Thuróczy Szabolcs fia, amikor először találkoztakhttp://www.life.hu/csalad/20170110-thuroczy-szabolcs-eloszor-10-evesen-latta-a-gyermeket.htmlThuróczy Szabolcs magánélete eddig titok volt a nyilvánosság számára, de most néhány részletbe beavatta a nézőket. Elmesélte, hogy 10 éves volt a fia, amikor először találkoztak, és beismerte, sok rossz döntést hozott az életében. CsaládOrigoCuki közös fotón pózol Charlie Sheen és lánya http://www.life.hu/csalad/20170105-charlie-sheen-es-lanya-kozos-fotot-posztoltak.htmlA közismert színészre egyáltalán nem jellemző, hogy betekintést engedne a magánéletébe, ám most másképp döntött, és milyen jól tette! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.