Exkluzív fotók: Zimány Lindát soha nem láttad még ilyen dögösnek

fotó Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda hihetetlenül néz ki, de nem a szél hordta össze ezt az alakot. Minden nap megdolgozik azért a modell, hogy másoknak leessen tőle az álla, és sikerült is neki! Legújabb, exkluzív fotóin elképesztően dögös.

A Life.hu birtokába került néhány exkluzív fotó Zimány Lindáról, amiken hihetetlenül néz ki a modell. Szerencsére nem rejtegette alakját, de nincs is miért. Nyugodtan büszkélkedhet az idomaival, ugyanis

úgy néz ki, akár egy istennő.

Persze tett is azért, hogy mindenkinek leessen tőle az álla, nem is keveset: kizárólag egészséges ételeket fogyaszt és heti többször látogatja az edzőtermet, ahol a személyi edzés mellett, box-szal tartja karban testét.

Zimány Linda elképesztően dögös Photo: Adam Koncsek Photography
Smink: Domjnique Roberts Make Up
Haj: Bajrami Netta es besthair hajstudio
Stylist: Andras Otto Horvath

A képeken jól látszik az is, hogy nem csak a teste de a lelke is tökéletes harmóniában van. Ezért képes még egy sima pulcsiban is tündökölni a szépséges ügyvédjelölt.

Zimány Linda pulcsiban is vadító Photo: Adam Koncsek Photography
Smink: Domjnique Roberts Make Up
Haj: Bajrami Netta es besthair hajstudio
Stylist: Andras Otto Horvath
A tévéből értesült Cini, hogy szerelme, Csapó Gábor házashttp://www.life.hu/sztarok/20170112-zalatnay-cini-a-tevebol-ertesult-arrol-hogy-csapo-gabor-hazas.htmlZalatnay Sarolta fiatalon nagyon népszerű volt a férfiak körében. Rengetegen próbáltak a kegyeibe férkőzni, de nem engedett mindenkinek. Csapó Gábor olimpiai bajnoknak azonban sikerült meghódítania, azt viszont elfelejtette közölni Cinivel, hogy felesége van. TV + Sztárok--Nagy a káosz! Nem tudni, mi lesz Klapka zálogházávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-nem-tudni-mi-lesz-klapka-gyorgy-zaloghazaval.htmlKlapka Sandy próbálja kézben tartani a Vámház körút 9. dolgait, ám mivel még az örökösök sem ismerik a végrendeletet, nem tudják, kire hagyta Klapka a vállalkozását. A dolgozók sem tudják, hogyan tovább, a Klapka üzletház pedig a Facebookon szólította fel a a szerződött partnereit, hogy beadott értékeiket vigyék el. TV + Sztárok--Kelemen Anna nagy vallomása: a nőkhöz is vonzódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-kelemen-anna-nagy-vallomasa-a-nokhoz-is-vonzodik-de-nem-leszbikus.htmlKelemen Anna nem tagadja, vonzalmat érez a nők iránt is. Hozzátette, nem leszbikus, és nem akar nőkkel ágyba bújni. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly kitálal: szerelmével üldözte Havas Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170112-gesztesi-karoly-kitalal-ugy-emlekszik-szerelmevel-uldozte-havas-henrik-liptai-claudiat.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik úgy véli, Gesztesi Károly a Liptai Claudia miatt, helyesebben azért, mert nem tudta megtartani gyönyörű feleségét, iszik. A műsorvezetőnőt egy Ferrarihoz hasonlítja: az egész bejegyzését ittolvashatod. A Tanár úr szavait Gesztesi Károly is kommentálta. TV + Sztárok--Orosz Barbi: Magyarországon muszáj beszélni a szexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-orosz-barbara-tud-es-szeret-is-a-szekrol-beszelni.htmlOrosz Barbi az ország egyetlen műsorvezetője, aki mer és szokott is a szexről beszélni.TV + Sztárok--Orosz Barbi: Magyarországon muszáj beszélni a szexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-orosz-barbara-tud-es-szeret-is-a-szekrol-beszelni.htmlOrosz Barbi az ország egyetlen műsorvezetője, aki mer és szokott is a szexről beszélni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.