A Piramis egykori énekese, Révész Sándor a mai napig nem tudja feldolgozni édesanyja öngyilkosságát. A családi drámáról egy interjúban beszélt.

Mint ismeretes, Révész Sándor 1976-ban, 23 évesen vesztette el édesanyját, aki több öngyilkossági kísérlet után a vonat alá vetette magát. A zenész a mai napig nem heverte ki a szörnyű tragédiát, a miértekre pedig még mindig keresi a választ.

Révész SándorFotó: Szabó Pál

"A mai napig szeretnék választ kapni arra, mi történhetett az ő lelkében. Ám erre valószínűleg soha nem fogok magyarázatot találni – árulta el a mélyinterjúk.hu-nak adott interjúban. Elmondta, hogy anyjának szám szerint hat öngyilkos próbálkozása volt.

"Volt, hogy gyógyszereket szedett, vagy a metró alá ugrott. Anyám volt a budapesti metrótörténelem első öngyilkosjelöltje 1974-ben. Azt még túlélte, majd két évvel később, 1976 szeptemberében halt meg. Két hosszú esztendőn át próbálkozott, és egyik kísérlete sem volt felületes.

A kérdőjelekkel nem tudok mit kezdeni... Sajnos nem volt köztünk olyan intim pillanat, amikor elmesélte volna a sok-sok kísérletnek a valódi okát."