Eddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni. 

1. A Ken baba és a kockahas

A plasztikai sebészet rabja, eddig 47 műtéten esett át a "tökéletességet" kergetve. 130 millió forintnak megfelelő összeget költött eddig a különböző beavatkozásokra. Többek között az orrát, a has- és mellizmát, a vádliját szabatta át, illetve zsírleszíváson és botoxkezeléseken is járt. A legtöbbet a hasába ültetett "kockákért" fizette.

Rodrigo AlvesForrás: Northfoto

2. A 42 éves Barbie  

Nanette Hammond 27 éves korában kezdte el használni a botoxot. Azóta született öt gyermeke, de ideje nagy részét mégis az vitte el, hogy minél tökéletesebb Barbie babává váljon. "A férjem és a gyermekeim annyira büszkék rám, és arra, amivé lettem a műtétek segítségével. Számomra minden pénzt megér a boldogságom" – nyilatkozta korábban a 42 éves nő, aki eddig 140 milliót költött a műtétekre.

Nanette HammondForrás: Instagram/Nanette Hammond

3. Akit a saját apja csúfolt

A japán Vanilla Chamu mindig is imádta a porcelánbabákat, elbővülte a szépségük, így amikor édesapja gyerekkorában mindig azt mondogatta neki, hogy milyen csúnya, elhatározta, hogy porcelánbabává fog válni. Erre eddig 83 millió forintnak megfelelő összeget költött. Legközelebb egy magasító plasztikai műtétre fog költeni 15 milliót. 

Vanilla ChamuForrás: Tokyo MX

4. A világcsúcstartó

A maga 52 plasztikai beavatkozásával Cindy Jackson a jelenlegi világcsúcstartó. A legtöbb műtétet az arcán végeztette el a jelenleg 58 éves nő. "Soha nem motivált, hogy világrekorder legyek, egyszerűen csak az hajtott, hogy gyönyörű legyek" – nyilatkozta.

Cindy JacksonForrás: cindyjackson.com

5. Aki étolajat fecskendezett az arcába

Az egykori modell, Hang Mioku nem volt elégedett a külsejével, ezért számtalanszor kés alá feküdt. A lány megszállottja lett a szilikoninjekcióknak, mert puha bőrt szeretett volna. A doktorok azt mondták rá, pszichológiai eset, ezért nem végeztek rajta több beavatkozást. Ekkor úgy gondolta, hogy megoldja otthon a szépülést: ezt a feketepiacról beszerzett szilikonfecskendőkkel oldotta meg kezdetben, majd konkrétan étolajat fecskendezett az arcába, amitől elképesztően félelmetesre dagadt az arca. A nő azóta több helyreállító műtéten esett át, de egyelőre ezek nem sokat javítottak az arcán. 

Hang MiokuForrás: Youtube

6. Aki a szemimplantátumtól sem riadt vissza

Pixee Fox akkor került először címlapokra, amikor 2015-ben hat bordáját távolíttatta el a tökéletes homokóraalakért. A nő példaképe egyébként Jessica Rabbit, mindenben rá szeretne hasonlítani. Még arra is képes volt, hogy szemimplantátumot rakasson be, hogy kék szemét "rajzfilmzöldre" változtassa. A nő ráadásul a nyugati kórházak helyett egészen Indiáig utazott, hogy elvégezzék rajta ezt a beavatkozást, hiszen ott csak 2 millió forint volt. Ennek ellenére úgy fest, a műtét sikeres volt.

Pixee FoxForrás: Northfoto

7. Akinek szivárog az ajka

Jordan 19 éves korában esett át az első szépészeti beavatkozásán: a szemöldökét tetováltatta ki. Két évvel később nagyobbíttatta meg először az ajkait. „Először azt mondtam, nézzen ki a lehető legtermészetesebben, csak egy pici hangsúlyt szerettem volna adni az ajkaimnak. Aztán az évek során egyre nagyobbak és nagyobbak lettek: ajakfeltöltés-függővé váltam" – mesélte a fiú, akinek Kim Kardashian a példaképe. A srác egyébként már annyira túltolta az ajakfeltöltést, hogy a töltőfolyadék szinte folyamatosan szivárog az ajkaiból.

Jordan ParksForrás: giphy.com

8. Akiknél ez közös szenvedély

Egy francia pár, a 20 éves Anastasia és a 23 éves Quentin egész életüket arra akarják feltenni, hogy babává változzanak. „A plasztikai sebészet a szenvedélyük. "Egész életünket ennek az átváltozásnak akarjuk szentelni. A szüleim elkényeztetnek. A legtöbb műtétemet ők fizették, mert tudják, mennyire fontos ez nekem" – nyilatkozta a diáklány, aki párjával eddig 15 beavatkozáson esett át. Eddig 84 millió forintnak megfelelő összeget költöttek műtétekre. „"A szenvedélyünk még közelebb hoz minket egymáshoz. Jó hatással vagyunk egymásra, hajtjuk egymást, hogy egyre jobbak legyünk, és kiteljesedhessünk babaként" –– mondta a fiú, aki Ken babákkal játszva nőtt fel. 

Anastasia Reskoss és Quentin DeharForrás: Instagram/anastasiaisadoll

9. Az örök 30

Az 52 éves anya, Bee Cameron már többmilliós adósságot halmozott fel szenvedélye miatt. Ő ugyanis egész életében nem szeretne kinézni 30-nál többnek, ezért pedig mindenre képes: nincs olyan testrésze, amin ne alakított volna.

Bee CameronForrás: iTV

10. A transznemű "díva"

Eddig 20 milliót költött plasztikai műtétekre Fulvia Pellegrino, aki saját bevallása szerint addig nem is hagyja abba a plasztikázást, amíg el nem érte a tökéletességet. A felesége egyébként mindenben támogatja az 56 éves transznemű Fulviát, aki 3 és fél millió forintot csak a fenekére költött.

Fulvia PellegrinoForrás: Northfoto
Férfimell-plasztika, női fenéknagyobbítás és a saját zsírral töltés a menő

A divattal együtt a plasztikai trendek is változnak, ahogy azt a folyamatosan cserélődő szépségideáljaink megkövetelik. Ma már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni mellizmait. A mesterkélt kinézet egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral történő töltések. Olvasd el a Life.hu cikkét!