Utcai viselet lett az átlátszó melltartó - Heti stílusmustra

stílusmustra vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People's Choise Awards díjátadó gála mellett más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak a héten. A sokkoló öltözetekből persze ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is őket!

Elegancia modell módra

Karolina Kurkova és Adriana Lima is az elegancia jegyében öltöztek fel az IWC gálára. Előbbi egy zártabb, fekete ruhára szavazott, míg Adriana Lima megvillantotta hosszú combjait is.

Karolina Kurkova, Adriana Lima Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Nadrágos megoldások

Lily-Rose Depp ezúttal a maszkulin vonalat hozta, még egy laza nyakkendőt is felkötött, amit a piros magas sarkúval ellensúlyozott. Nicole Ritchie egy nőiesebb szerelést választott, a nyakába egy aranysálat kötött.

Lily-Rose Depp, Nicole Ritchie Forrás: Northfoto

Kinek a választása tetszik jobban?

A legütősebb street style szettek

Jennifer Lopez és Keke Palmer is egy esti programra igyekezett az alábbi szerelésben. Jennifer Lopez bundáját a PETA, Keke Palmerét az ízlésrendőrség támadta.

Jennifer Lopez, Keke Palmer Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa menőbb?

Pasimustra

Bill Kaulitz, a Tokio Hotel énekese sem éppen jó stílusérzékkel választotta ki a viseletét, Lewis Hamiltonnal ellentétben, aki szokása szerint az extravagáns, mégis elegáns vonalat hozta.

Lewis Hamilton, Bill Kaulitz Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.