Melania Trump nem volt könnyű helyzetben, már ami az öltözködést illeti, ugyanis nem választhatott akármilyen tervezőtől. Végül egy latin-amerikai származású tervező darabját öltötte magára.

Melania Trump nem választhatott akármilyen ruhát férje beiktatására, ugyanis állítólag sok tervező visszautasította az új first lady felkérését. Éppen ezért mindenkit érdekelt, hogy ki fog végül számára ruhát biztosítani. Végül egy kevésbé ismert, latin-amerikai származású, de New Yorkban élő tervező darabjára esett Melania Trump választása.

Melania Trump ezt a csillogó estélyit választottaForrás: AFP/Mandel Ngan

Ezt az estélyit a beiktatással kapcsolatos első ünnepségre vette fel Melania, és valóban tündöklő volt benne. A merészen csillogó, testhez tapadó ruhában Melania idomait is megcsodálhatta mindenki, bár láttuk már ennél kevesebb ruhában is a legújabb first lady testét.

Így nézett ki Melania Trump, mielőtt szétműttette az arcát
Az újdonsült first lady nem veti meg a különféle szépészeti beavatkozásokat. Melania Trump szinte felismerhetetlen a műtétek előtti fotóján! Nézd meg, milyen volt, amikor még nem érte sebész kése az arcát!