Boszorkányüldözés a mellbimbó körül - Egyre kisebb méretre vágynak a nők!

Forrás: Thinkstock -
mell mellbimbó plasztika önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehetséges, hogy a mellbimbó fogalma hamarosan teljesen el fog tűnni a köztudatból, és felnő majd egy generáció, amelyik azt sem tudja, mire való ez a testrészünk? Ha szétnézünk az Instagramon vagy a magazinok címlapjain, azt látjuk, hogy míg egy női mellet nyugodtan lehet mutogatni, addig a mellbimbó tabu.

Mindezzel egybeesnek a plasztikai sebészeti adatok, melyekből kiderül, hogy Angliában az elmúlt évben

30 százalékkal nőtt az olyan kérések száma, amikor valaki kisebb mellbimbót operáltatott magának.

Egyre nő a mellbimbó-kisebbítő plasztikai beavatkozások száma Forrás: Thinkstock

Ha ez a trend folytatódik, a nők hamarosan úgy döntenek, egyáltalán nincs is szükségük mellbimbóra, főleg egy olyan országban, ahol már így is az egyik legalacsonyabb a szoptató anyák aránya, és a többség inkább a tápszeres etetés mellett teszi le a voksát.

Sok furcsaságot látott már a világ az utóbbi időben, volt, hogy az számított szexinek, akinek kellő méretű hézag volt a két lába között, és nem ért össze a két combja,

de ki gondolta volna, hogy a mellbimbó lesz a boszorkányüldözések legújabb célpontja?

Angliában hódít az új plasztikai trend, a mellbimbó körméretének csökkentése Forrás: Thinkstock

És egyáltalán mikor állunk le azzal, hogy mindent át akarunk szabatni magunkon, és minden egyes aprócska hibánkat az önbizalmunk sínyli meg? És vajon meddig tart a közösségi média ámokfutása, ami miatt a nők a tökéletességet kergetve ostorozzák magukat, hogy ők miért nem olyan szépek, miért nem járnak annyit edzeni, miért nem járhatnak olyan szép helyekre nyaralni, mint híresebb nőtársaik? Most a mellbimbónk bánja – de mi lesz a következő?

Nyílt levél az úszógumimhoz

Az úszógumiról a legtöbb nőnek nem a gyermekeknek való, strandon használatos eszköz jut az eszébe, hanem a deréktájon felhalmozódó súlyfelesleg, amiről szinte csak olyan összefüggésben lehet olvasni, hogy miként is szabadulhatunk meg tőle. De miért?
Utcai viselet lett az átlátszó melltartó - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170119-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lopez-adriana-lima-lewis-hamilton.htmlA People's Choise Awards díjátadó gála mellett más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak a héten. A sokkoló öltözetekből persze ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is őket! Trend--A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni – Ijesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20170118-10-plasztikaorult-aki-soha-nem-fog-leallni.htmlEddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni. Trend--Egyik szebb, mint a másik - A 10 legdögösebb modelltesóhttp://www.life.hu/trend/20170117-a-10-legdogosebb-modellteso.htmlA Dior 2017-es tavaszi-nyári kampányához egy testvérpárt, Ruth és May Bellt kérték fel. Maria Grazia Chiuri kreatív igazgató szerint nagyon izgalmas, hogy a lányok ennyire hasonlítanak egymásra, ráadásul tökéletes összhang van közöttük. Ennek apropóján most összeszedtük a legbájosabb modelltesókat, akik közül néhányan közös kampányfotózásokat is kaptak. Trend--Ilyen a tökéletes téli kabát – Szerezd be most leárazva!http://www.life.hu/trend/20170116-a-tokeletes-teli-kabat-ismervei-szerezd-be-a-learazasban.htmlEgyáltalán nem úgy néz ki, hogy enyhülni akarna az idő, még mindig röpködnek a mínuszok. Ha eddig úgy gondoltad, hogy idén nem ruházol be egy igazán meleg, új téli kabátba, akkor ezt most ideje újragondolni. Ráadásul itt vannak a leárazások, így a legjobb áron szerezheted be őket. Íme, néhány tipp, hogy a lehető legjobb fazont válaszd, amiben igazán jól érzed magad, és nem is fagysz meg benne. Trend--A hónap színe: a letisztult hófehérhttp://www.life.hu/trend/20170112-januar-honap-szine-a-hofeher.htmlEbben a csodálatos hóesésben mi is megkívántuk, hogy magunkra öltsük a tél színét, a hófehéret, a tisztaság, az egyszerűség és a fény jelképét. Hagyd hátra a feketét, és próbáld ki a szikrázó fehéret! TrendThinkstockLegyél igazi hókirálynő - Ragyogj a tél legszebb sminkjében!http://www.life.hu/trend/20170105-hokiralyno-smink-larion-oscartol.htmlA hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.