A nagy eseményeken, amikor ezer objektív és száz kamera szegeződik a sztárokra, akkor bizony a legjobb formájukban akarnak tündökölni, amihez különböző technikákat vetnek be. Hogy mik azok? Mutatjuk őket!

Sminkmesterünk, Larion Oscar egy évvel ezelőtt tudósított minket a New York-i divathét újdonságairól, ahol először jelentek meg azok a fátyolmaszkok, amelyeket ma már a hírességek is szívesen használnak. A bőrmegújítás új technikája mindössze 15 perc alatt teszi élettel telivé, üdévé a bőrt. "Elképesztően látványos tuning a bőrnek, érdemes kipróbálni. Népszerűségük titka a hialuronsav magas jelenléte, aminek köszönhetően negyedóra alatt újjászületik a bőröd. Esemény előtti turbóenergia a bőrnek"írta róla Larion Oscar. Így nem is csoda, hogy modellvilág után a celebvilágban is elterjedt ez a szuper technika, amit a vörös szőnyeges események előtt rendszeresen alkalmaznak, sőt nem is rejtegetik, hogy ezzel szépülnek. Láthattuk már fátyolmaszkban Drew Barrymore-t, Chrissy Teigent és Justin Biebert is. 

Láthattuk már fátyolmaszkban Drew Barrymore-t és Chrissy Teigent isForrás: Instagram/Drew Barrymore, Chrissy Teigen

A Golden Globe gála napján Emma Stone egy egészen más módszert is kipróbált. Ez pedig egyfajta szájmaszk, a KNC Beauty Mask, ami az ajkat tölti fel kollagénnel. A kollagén mellett rózsaolajat, E-vitamint is tartalmaz a maszk, ami ráadásul kiváló hidratáló, és szuper alapot képez az utána felkerülő rúzsoknak.

Emma Stone a KNC Beauty Maskot próbálta ki, ami kollagénnel tölti fel az ajkakatForrás: Instagram/Rachel Goodwin

Visszatérve az arcmaszkokhoz, egy másik érdekességről is érdemes beszámolni, ami a fényterápiás kezelés. A NASA fedezte fel a LED-fény gyógyító erejét, amit azóta kórházakban is alkalmaznak bőrbetegségekre, bőrproblémákra. A kozmetikai kezelésekben is megjelent a LED, aminek fiatalító, regeneráló hatása is van, mindemellett személyre szabottan választják ki a LED színét, hiszen más-más szín más-más problémát tud kezelni. 

A NASA fedezte fel a LED gyógyító hatását, amit már kozmetikai kezelésekben is alkalmaznakForrás: Thinkstock

A piros fény például kifejezetten a ráncok ellen hat, és fokozza a kollagén termelődését, a lila fény pedig gyulladáscsökkentő hatású, de vannak zöld, sárga kék fények is, mind más problémára. hollywoodi hívei például Jessica Alba és Kourtney Kardashian.