Bruce Willis lánya is a plasztikára esküszik: Rumer feltöltette a száját

Bruce Willis plasztika szájfeltöltés Rumer Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szájfeltöltés már olyan rutinbeavatkozássá vált Hollywoodban, mint a fogtömés. Alig lehet olyan sztárt találni, aki ne végeztette volna el. A felpumpált ajkú hírességek sorát erősíti Bruce Willis lánya is, Rumer.

A sztárok világában egyszerű a recept arra, ha valaki nincs megelégedve egy testrészével: átszabatja. A plasztikai műtéteknek se szeri, se száma Hollywoodban, nehéz is lenne olyan színésznőket vagy egyéb hírességeket felsorolni, akik még egyetlen beavatkozáson sem estek át. Ennek persze később isszák meg a levét, erről tudna mesélni Meg Ryan vagy Pamela Anderson is, akiknek természetes arcvonásai már teljesen eltűntek.

Elrettentő példákból van bőven, de talán Donatella Versace ábrázata a legsokkolóbb. Sajnos az ő kinézete sem tántorítja el a fiatalabbakat a szépészeti beavatkozásoktól. A szájfeltöltést például már sok fiatal sztár kipróbálta, és most újabb hírességgel bővült a felpumpált ajkúak sora. Rumer Willis, Bruce Willis lánya is átesett ezen a szépészeti beavatkozáson, és úgy tűnik, nagyon is elégedett az eredménnyel!

Rumer Willis feltöltette a száját Forrás: AFP
A hónap sminktrükkje: az ártatlan légiességhttp://www.life.hu/trend/20170202-februar-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlLarion Oscar sminkmester februárban az ártatlan külső titkát hozta el nektek! Olvassátok el a részleteket! Trend--Kate Moss levetkőzött a W magazinnak - MINDENT megmutat (18+)http://www.life.hu/trend/20170202-kate-moss-levetkozott-a-w-magazinnak-mindent-megmutat-18.htmlA W magazin márciusi címlapján öt ismert nő szerepel: Taraji P. Henson, Jennifer Lopez, Jessica Chastain, Kate Moss és Donatella Versace. A lap témája a hónapban az erős nő, a hölgyekről készült fotókat is az a téma inspirálta, hogy hogyan tudnak topon maradni a férfiak által uralt szakmákban. TrendOrigoAnyaszült meztelenül gyűjti a lájkokat Bódi Sylvi - FOTÓhttp://www.life.hu/trend/20170202-anyaszult-meztelenul-gyujti-a-lajkokat-bodi-sylvi.htmlTegnap még bikiniben örült a strand homokjának Bódi Sylvi, mára azonban egy darab ruhanemű semmi sem maradt rajta.TrendOrigoÍgy grimaszol Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/trend/20170202-hosszu-katinka-viccesen-grimaszol.htmlIlyen fotót ritkán látni Hosszú Katinka közösségi oldalán, de ezúttal valami különlegeset mutatott. Trend--7 módszer, amitől gyorsabban fog nőni a hajadhttp://www.life.hu/trend/20170127-het-modszer-amitol-gyorsabban-no-a-hajunk.htmlNeked is elképesztően lassan nő a hajad, pedig hatalmas hajkoronát szeretnél? Íme, 7 tipp, amivel felgyorsíthatod a folyamatokat! Trend--Popsirázós videót tett közzé Weisz Fanni – Odavan érte a net népehttp://www.life.hu/trend/20170202-weisz-fanni-videoban-razza-magat.htmlWeisz Fanni becsekkolt a közösségi oldalára, és milyen jól tette! Új fotóval és cuki videóval örvendeztette meg a követőit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.