A Screen Actors Guide díjátadó gála ütős kezdés volt hétfő hajnalra virradóra, habár a csodás ruhaköltemények mellett az eltorzult celebtestekről szólt a vörös szőnyeges bevonulás. Nézzük, mik történtek azóta Hollywoodban! 

Akik a legtöbbet mutatták 

A sötét ötven árnyalatának premierje valóban igencsak sötétre sikeredett. Rengeteg ízléstelen kreációt mutattak be a vörös szőnyegen felvonult vendégek. Az énekesnő Halsey és Noah Cyrus, Miley Cyrus testvére sem jó ízlésükkel tűntek ki. Előbbinél a mély dekoltázs és a durva szabású miniszoknya, utóbbinál a nagyibugyi minimelltartóval kombináció ütött nagyot. 

Halsey és Noah CyrusForrás: Northfoto

A legízléstelenebbek

Habár nem villantottak ekkorákat, más stílustalan celebeket is meg kell említenünk. A Girls sorozat premierjén Lena Dunham vérben forgó szemei még az unalmas ruhájáról is elvonják a figyelmünket. Szintén A sötét ötven árnyalatának premierjén pedig az énekesnő Tameka 'Tiny' Cottle hozta legrosszabb formáját. 

Lena Dunham, Tameka 'Tiny' CottleForrás: AFP,Northfoto

Az egyszerű, de nagyszerű választások

Szerencsére néhány igazán szemet gyönyörködtető ruhát is láttunk ezen a héten. Dakota Johnson mentette az új Szürke-film premierjét, ő ugyanis csodásan festett. Ugyanezt tudjuk elmondani Karlie Klossról is, aki nem a dekoltázsát, hanem a hátát hangsúlyozta.

Dakota Johnson, Karlie KlossForrás: AFP, Northfoto

 hét legjobbja

Dakota Johnson és Karlie Kloss mellett Helen Mirren stílusát díjaztuk ezen a héten. Elegáns, sikkes, és a korához is illik. Csak úgy tündököl a színésznő! 

Helen MirrenForrás: Northfoto