Tangában süttette magát a tengerparton a 63 éves énekesnő, Szűcs Judith

utazás Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megviselte az év végi hajtás a magyar énekesnőt, Szűcs Judithot, így ráfért a pihenés. Két hétre Thaiföldre utazott, de a nyaralás nem volt mentes a bosszúságoktól...

Már az indulásnál baj volt, a repülő ugyanis nem tudott időben felszállni. Később pedig kiderült, hogy Judith helyét még két másik utasnak is eladták. Szerencsére megoldódott a probléma, az énekesnő végül az első osztályon kapott helyet. Pattaján az időjárás sem járt Szűcs Judith kedvében, így vásárlással töltötte az idejét az első két napon. És a szerencsétlenségek sora még nem ért véget: a fodrásznál is hideg vízben mosták a haját, aminek meg is lett a következménye:

"Már mosták a hajamat, amikor kértem, hogy kicsit melegebb vizet eresszenek a fejemre. Meglepetésemre azt válaszolták, hogy lehetetlent kérek, mert a meleg víz nincs bevezetve. Annyi kellemes volt csak az egészben, hogy alaposan megmasszírozták a fejemet, igaz, a hátamra csorgó víz nem volt rám lazító hatással. Ráadásul jól megfáztam, végül be is lázasodtam a hideg vizes kaland következményeképpen. A napozás persze jót tett, de rám is fért a feltöltődés, mert hazaérve már készülök a 45 éves jubileumi nagykoncertemre" – nyilatkozta az énekesnő a Best magazinnak.

Az énekesnő az év végi hajrában le is fogyott. Remek formájának köszönhetően még ebben a korban is megengedheti magának a tangás bikinit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.