Kelemen Anna visszatér: teljes stílusváltáson esett át

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
Kelemen Anna stílusváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna az utóbbi időben kevesebbet nyilatkozott és szerepelt, mint azelőtt, de ennek vége. Elhatározta, hogy az újévben visszatér, csak egy kicsit másként. Ennek első lépése egy gyönyörű fotósorozat volt, ami egy új oldaláról mutatja be az egykori botrányhőst.

Kelemen Anna rengeteg, többnyire botrányos dolgot csinált már az élete során és általában ilyen kijelentésekkel vagy történetekkel szerepelt a címlapokon is. Az elmúlt évben azonban kicsit visszavonult, nem lehetett már annyit olvasni róla. Hamarosan azonban visszatér, ám nem a megszokott formáját hozzá.

Kelemen Anna búcsút intett a kicsapongó életmódjának, és a kissé sokat mutató stílusának.

Kelemen Anna így például már nem fog pózolni Forrás: Facebook/Kelemen Anna

Visszafogottabb és elegánsabb formában jelenik meg majd újra a sztár, ennek az első lépése pedig egy gyönyörű fotósorozat elkészítése volt, ami megmutatja, mire is számíthatunk majd tőle! A képekért kattints ide! "Való igaz, az utóbbi időben elhanyagoltam a követőimet, de most ígérem, ebben az évben bőven kárpótolom őket.

Aktívabb leszek a közösségi oldalakon, és újraindítom népszerű blogomat is, aminek egy teljesen új tematikát találtam ki.

Sőt a képernyőre is visszatérek majd, de erről még nem árulhatok el semmit" - mondta a Blikknek Anna, aki legutóbb arról nyialtkozott, hogy a nőkhöz is vonzódik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.