Story-gála Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska, azaz Sáfrány Emese már pénteken belebújt egy fotó erejéig abba a ruhakölteménybe, amit a szombati Story-gálán visel. 

"Azt hiszem, a holnapi »kreació« a #storygala-ra lesz az eddigi legkülönlegesebb! Holnap kiderül, hogy miért... de azért már ez a kis részlet is sejtet valamit" – írta Aleska.

Amennyiben már nemcsak a részlet, de az EGÉSZ is látható lesz, megmutatjuk nektek.

Update: Íme, a fotó – Aleska elindult gálázni. Nemcsak a ruha, a fejékszere is különleges a légtornászlánynak.

Sáfrány Emese (Aleska) a Story-gálára ebben a csodás ruhakölteményben érkezett Forrás: Polyák Attila/Origo
Story-gála - Így készült Horváth Éva frizurájahttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-igy-keszult-horvath-eva-frizuraja.htmlNem hiányozhat a szombat este megtartott Story-gáláról a sugárzóan szép kismama, Horváth Éva sem. TrendOrigoVárkonyi Andrea és Fördős Zé lesznek a Story-gála házigazdáihttp://www.life.hu/trend/20170211-varkonyi-andrea-es-fordos-ze-lesznek-a-story-gala-hazigazdai.htmlMa este rendezik meg az év egyik legnagyobb sztáreseményét, a Story-gálát. Azt még nem tudjuk, kik zsebelhetik a be a díjakat és hogy kik vesznek részt a gigapartin, de azt már igen, hogy a két házigazda Várkonyi Andrea és Fördős Zé lesz. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoPalvin Barbi félpucér fotójával gyűjti a lájkokathttp://www.life.hu/trend/20170211-palvi-barbi-felpucer-fotojaval-gyujti-a-lajkokat-instagramjan.htmlBár Palvin Barbit láttuk már ennél lengébb szerelésben is, a férfiak úgy vélik: nem lehet megunni. A világhírű magyar modell legfrissebb képe is vérforraló. TrendOrigoSzerelmesek ékszerét viseli Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170117-sarka-kata-hajdu-peter-valofelben-levo-felesege-a-szerelmesek-ekszeret-viseli.htmlKülönleges ékszert visel jó ideje Sarka Kata: a világhírű luxusmárka Love Braceletnek, azaz szerelmi karkötőnek elkeresztelt ékszerét. A karkötő különlegessége, hogy két félkörből áll, melyeket csak egy speciális csavarhúzóval lehet a csuklón rögzíteni. Az alkotók eredeti elképzelése – közel 50 éve – az volt, hogy a karkötőt magának senki nem veheti meg, a férfiak kedveskedtek vele szerelmüknek. TrendOrigoTök pucéran tekereg Mihalik Enikő: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170117-mihalik-eniko-modell-puceran-jogazik.htmlA csodaszép modell előszeretettel dobja le ruháit, most is így tett. TrendOrigoIdén is megválasztják a kerekes székes szépségkirálynőthttp://www.life.hu/trend/20170112-iden-is-megvalasztjak-a-kerekesszekes-szepsegkiralynot-ezek-a-feltetelek.htmlIdén is megrendezik a kerekes székes nők számára a Miss Spinner szépségverseny. A főszervező elmondta, miért szívügye 5. alkalommal is létrehozni az eseményt, de azt is megtudhattuk, mik azok a szigorú feltételek, amelyeknek meg kell felelnie annak, aki kerekes székes szépségkirálynő szeretne lenni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.