Kommentháborúvá fajult Sarka Kata és Hajdú Péter válása. A felek korábban nem nyilatkoztak arról, mi vezetett idáig, azóta azonban kiderült néhány részlet. Kata azt állítja, férje sorozatosan olyan dolgokat tett vele, amit eddig csak az ügyvédjének tudott elmondani, most pedig Hajdú apai kvalitásait kérdőjelezte meg. 

A pár mindkét tagja gyakran tesz fel olyan fotókat a közösségi oldalra, ahol gyerekeikkel láthatók, ám Sarka Kata szerint ez leginkább az exférjénél csak a látszat. 

Közel egy évtizedig élt boldog házasságban Sarka Kata és Hajdú PéterForrás: Origo

"Pár Facebook-fotó erejéig mindenki kiváló apa tud lenni" - nyilatkozta a Velvetnek egy nagyobb interjú keretében Kata és azt is elmondta, a gyerekeiket igyekszik megvédeni a róluk szóló újságcikkek okozta traumáról, például nem is internetezhetnek. 

"Magát a válást nagyon éretten kezelik. Nekik az a fontos, hogy az anyjuk mellettük legyen. Az mindegy, hogy milyen házban, milyen településen vagyunk, csak az számít nekik, hogy velem lehessenek" - jelentette ki és hozzátette, az, hogy kinél maradnak a gyerekek, nem is kérdés, ugyanis egyértelműen az anyjuk mellett van a helyük.