A Story-gálán rengeteg meglepő viselettel találkozhattunk, Várkonyi Andrea merészen dekoltált estélyi ruhája is ezek közé tartozott. Eddig nem láthattuk ilyen öltözékben a műsorvezetőt, most kiderült, miért választotta ezt a ruhát.

A Story-gálán nagyon sok meghökkentő ruhával találkozhattunk, mégis talán Medveczky Ilona egy szál semmije vitte a prímet. Azért Várkonyi Andrea merész kivágása sem volt semmi, főleg, hogy eddig nem láthattuk ilyen mélyen kivágott ruhában a műsorvezetőt.  Andi elárulta, miért választott ilyen kihívó ruhát.

Várkonyi Andrea mély dekoltázsára mindenki felfigyeltForrás: Polyák Attila/Origo

A sztár a Life.hu riporterének elmondta, most, hogy már nem a Tények műsorvezetője, sokkal bátrabban választhat, ezért döntött most egy kevésbé visszafogott darab mellett. Mivel már a Micsoda nők! című beszélgetős műsort vezeti, sokkal merészebb is lehet. "Más, hiszen ha híradós az ember, akkor nemcsak a stúdióban híradós, hanem egy kicsit azért azon kívül is képviseli" - mondta Várkonyi Andrea, aki azt is elárulta, hogy férje Bochkor Gábor is jóváhagyta a ruhát. "Próbálta volna meg nem jóváhagyni" - mondta nevetve a műsorvezető.