család Vadon Jani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadon Jani a hétvégén átesett a tűzkeresztségen: nyilvános eseményen vitte táncba kislányát, Virágot.

Néhány nappal ezelőtt élő adásban tanították Janit táncolni, ugyanis elárulta, hogy nagy problémája van: nem tud táncolni és kislánya bálján viszont bizonyítania kell. Balázs és Feri rögtön segítségére siettek és hívtak hozzá egy szakembert. Tánctanár segítségével sajátított el néhány lépést, amit persze videó formájában meg is örökítettek a kollégái.

Az esemény a hétvégén lezajlott, Balázs és Feri pedig tudni akarták, vajon mi történt a bálon?

Jani elmondta,hogy a kezdeti kilátástalanság után zakót öltött és véghezvitte a küldetést. A vicceskedés mellett azért büszkén elmesélte, hogy gyönyörű volt a kislánya, egy kész nő. Hatalmas abroncsos ruhával, szépen elkészített sminkkel és hajjal.

"Óriási élmény volt látni így őt.(...) Szerencsétlen voltam, de nem látszott belőlem semmi(...) Ő vezetett engem, odafigyelt rám. Az arcán látszott, hogy nyomokban lelkesedést is tartalmazott(...)

Abban a pillanatban nagyon boldog voltam.

Büszke voltam a lányomra, nagyon ügyes volt és szép. Móni pedig sírt."- mesélte meghatottan a rádiós sztár.

Demcsák Zsuzsa megvédte a rusnyázós műsorvezetőt, Megyeri Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-demcsak-zsuzsa-megvedte-a-rusnyazos-musorveztetot.htmlÓriási port kavart múlt héten Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot. TV + Sztárok--Andy Vajna maffiózónak öltözötthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-andy-vajna-maffiozo-lett-farsang-ububababa.htmlAndy Vajna ezúttal olyat tett, amit sosem hittünk volna. Maffiózónak öltözött, és fura nyelven beszél... TV + SztárokOrigoPintér Tibor Janza Katánál töltötte az éjszakáthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-pinter-tibor-janza-katanal-toltotte-az-ejszakat.htmlPintér Tibor mostanában szinte mindennap nőügyeivel szerepel a bulvárlapok hasábjain. Ezúttal nem Ács Beatrix miatt írtak róla, hanem exfelesége, Janza Kata volt az ok... TV + Sztárok--Fejős Éva folyamatosan aggódik újszülött kislányáérthttp://www.life.hu/sztarok/20170209-fejos-eva-ujszulott-aggodik-paramami.htmlFejős Éva közel ötvenévesen hozta világra első kislányát, a gyönyörű Lindát. A baba és mamája is tökéletes egészségnek örvendenek, már elkezdték közös életüket is saját otthonukban. A boldog hétköznapok közé azért beférkőzik némi félelem is... TV + Sztárok--Gábor Zsazsa férje bizarr szexuális életéről vallott emlékirataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-gabor-zsazsa-bizarr-szexualis-szokasok.htmlGábor Zsazsa még halála után is szolgáltatja a szaftos részleteket nem mindennapi életéről... TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor sosem volt még szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170123-maganeleterol-vallott-friderikusz-szerelem.htmlFriderikusz Sándor szinte sosem beszél a magánéletéről. A Music FM múlt pénteki adásában, ahol vendég műsorvezetőként volt jelen Bocsi és István Dani mellett, kivételt tett. Kijelentése mindenkit sokkolt... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.