Részvétüzenetek árasztották el a 27 éves fiú Facebook-oldalát, amiket édesanyja remegve olvasott, miközben reménykedett, hogy ez valami tévedés. Sajnos nem az volt. A fia elhunyt, ő pedig a közösségi oldalról értesült gyermeke haláláról.

Vasárnap reggel részvétüzenetek tömkelege árasztott el a malajziai Mohamed Syahidin Facebook-oldalát, amit édesanyja nem tudott mire vélni. Normadiah Ahmad remegve olvasta gyermeke közösségi oldalán egyre inkább sokasodó üzeneteket fia barátaitól, kétségbeesve hívta fel egyiküket, aki sajnos megerősítette a tragikus hírt.

Facebookról értesült fia haláláról az anyaForrás: AFP/Justin Tallis

"Az egyik barátja azt mondta, hogy a fiam balesetet szenvedett és elhunyt" - mondta a nő a The Starnak. Kiderült, hogy a 27 éves férfi egy közlekedési balesetben vesztette életét Kuala Lumpur közelében. Egy kamion sodorta el a motorját. A teherautó sofőrje elvesztette uralmát a jármű fölött, áttért a szembejövő sávba, elütötte a fiatal férfit, és 30 méteren át vonszolta. Mohamed Syahidin azonnal meghalt. Egy másik motorost is elsodort a kamion, de ő életben maradt, ám súlyos sérülésekkel küzd, akárcsak a teherautó vezetője.