Endrei Judit, az egykori műsorvezető imád túrázni

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
Endrei Judit műsorvezető túra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghatározó alakja volt a hazai tévézésnek Endrei Judit, de ő egy jó ideje búcsút mondott a médiának. Nyugdíjas éveit sem a tévé előtt tölti, ő túrázással és utazással teszi teljesebbé az életét.

Hiába 63 éves Endrei Judit, ő nem az otthon ülés megszállottja. A legendás tévés már régen elbúcsúzott a képernyőtől, és otthonról sem követi már nyomon a szakma alakulását. Nem is néz tévét, sőt, harcol a tévénézés és sorozatfüggőség ellen. A pihenés helyett ő a túrázást és az utazásokat részesíti előnyben. Ő sem volt azért mindig ilyen, egy szomorú családi tragédia kellett ahhoz, hogy beépítse a rendszeres mozgást az életébe.

Endrei Judit imád túrázni Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

"Édesanyám halálát követően döntöttem úgy, hogy megreformálom az életem, és sokkal egészségesebben élek, beépítem a mindennapjaimba a rendszeres edzést. Az anyukám ugyanis semmit sem tett azért, hogy tovább éljen" – mondta a Story magazinnak a legendás tévés, aki ma már el sem tudja képzelni az életét mozgás nélkül. Rendszerint húgával együtt szoktak túrázni. "Ha esik, ha fúj, bakancsot húzunk, és nekiindulunk a természetnek" – árulta el Endrei Judit, aki az egészséges étkezésre is odafigyel, habár a csokiról nem tud lemondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.