Szűcs Judit a repkedő mínuszok helyett inkább a kellemes meleget választotta, és elrepült Thaiföldre, amelyet akár második otthonának is tekinthet, hiszen sokadjára járt az ázsiai országban. A 63 évesen is kirobbanó formában lévő és hihetetlen életörömöt sugárzó énekesnő nagyon jól érezte magát Pattaján, ahonnan feltöltődve tért haza, és már gőzerővel készül április 10-i szuperkoncertjére. 

Napsütés, tenger és ellazulás 
Azok számára, akik télből a nyárba típusú utazásban gondolkodnak, és mindehhez vibráló hangulatú helyszínt keresnek, Pattaja tökéletes választás. Délkelet-Ázsia egyik legnépszerűbb üdülőhelye Bangkoktól 150 kilométerre található, a Thai-öböl keleti partján. Pattaját, úgy tűnik, nem tudja megunni a fantasztikus hangú énekesnő, hiszen már hatodik alkalommal látogatott el a nyüzsgő nyaralóvárosba, ahová ezúttal párja is elkísérte. Úgy éreztem, hogy az egész évi hajtás után pihenésre van szükségem – kiszabadulni a mindennapok rohanásából, élvezni a napsütést, hallgatni a hullámok moraját, és nem gondolni semmire” – mondta Szűcs Judith, aki számára a tengerparti vakáció felért egy testi-lelki nagytakarítással. 

Pattaját úgy tűnik, nem tudja megunni a fantasztikus hangú énekesnőFotó: Szűcs Judith

A 63 éves sztár nagyon szeret félmeztelenül strandolni, eme kedvtelésének viszont csak olyan helyen tud áldozni, ahol nem ismerik fel. „Nem először szálltam meg az Adriatic Palace Hotelben, és legközelebb is ezt fogom választani. Elhelyezkedését tekintve a szálloda remek kiindulópont a város és a környék felfedezéséhez, a személyzet pedig minden egyes alkalommal ismerősként üdvözöl” – mesélte az énekesnő, majd folytatta élménybeszámolóját: A szobánkból csodálatos kilátás nyílt a tengerre, és esténként látni lehetett, ahogy megérkeztek a halászhajók a friss zsákmánnyal. Mivel a szállodában nem voltak magyarok, nyugodtan tudtam egy szál tangában napozni, anélkül, hogy megszóltak volna érte. És ez isteni érzés!” 

Fedezd fel Pattaja másik arcát! 
Kétségtelen, hogy Pattaja a szexturizmus egyik fellegvára, go-go bárok, éjszakai klubok és erotikusmasszázs-szalonok tömkelegével, de ennél azért jóval többről szól. Példáként említhetnénk az ősi templomokat, amelyek leírhatatlan spiritualitást árasztanak. Ha kíváncsi vagy a thai társadalom vallási hagyományaira, kapaszkodj fel a város legmagasabb pontján lévő Buddha-szoborhoz, de a Pattajától 15 km-re fekvő Wat Yansangwararam kolostorkomplexum is megér egy látogatást. 

Wat Yansangwararam kolostorForrás: Thinkstock

Egy másik egyedülálló élmény a központtól negyedórára található elefántfalu, ahol lehetőség nyílik az elefántok hátán kalandozni, és a „Million Years Stone Park & Pattaya Crocodile Farm”  szintén remek programot ígér. Akár a benned élő gyermeket is meghívhatod némi szórakozásra, hisz Pattaja fantasztikus vízi parkoknak ad otthont, beleértve a Ramayana Water Parkot, ami Thaiföld legnagyobb ilyen jellegű komplexuma. A csúszdázás élménye mellett a kulturális élvezetekről sem kell lemondanod, az Art in Paradise egy igazán inspiráló galéria, ahol gyönyörű háromdimenziós festményekkel találkozhatsz. 

Szűcs Judith tippje
„Bár szívesen töltöm a szabadidőmet a szálloda falain belül, egy-egy hajókirándulásra mindig kapható vagyok. Gyönyörű strandok találhatók a közeli szigeteken, egyik nap átkompoztunk a Korall-szigetre. Fantasztikus érzés volt a puha, hófehér homokban sétálgatni, megmártózni a kristálytiszta vízben, és utána pihenésképp koktélozni egy jót.”

Shopping kifulladásig 

Pattaja talán legnagyobb vonzereje a vásárlás, különösen divatcikkekből hatalmas a választék, ám az utcai piacokon is lehet kincsekre bukkanni. Szűcs Judith imádja a szép ruhákat és cipőket, így a shoppingolás az egyik kedvenc időtöltése külföldön. „Azért szeretem Pattaját, mert lényegesen olcsóbb, mint Bangkok, és van néhány luxuspláza, amit végigjárni már önmagában egy élmény. Pontosan tudom, hogy mire van szükségem, mit szeretnék beszerezni, de nem feltétlenül csak célirányosan vásárolok. Ha útközben valahol meglátok egy szexi darabot, és jól áll, akkor megveszem. Kell egy kis boldogsághormon” – nyilatkozta nevetve az énekesnő. 

Szűcs Judith kedvenc időtöltése külföldön a shoppingolásForrás: Thinkstock
A Life.hu tippje
Kifejezetten izgalmas vásárlási élményben lehet részed, ha beiktatod Mimosa Pattayát a tervezett látnivalók közé. A Colmar mintájára épített „város” a maga színeivel, a ladyboy-kabarékkal és az üzletekkel igazi élménycentrum, és mindössze 13 km-re található az üdülőhelytől. Ha pedig meglepnéd magad valami igazán autentikus holmival, akkor érdemes feltérképezni, hogy mit árulnak a pattajai úszópiacon.