Medveczky Ilona a Story-gálás ruhabotrányáról beszélt

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Medveczky Ilona Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy évről évre, úgy idén is Medveczky Ilona ruhája volt a Story-gála egyik legnagyobb durranása. A művésznő később azt is elmondta, mit viselt pontosan, később pedig Hajdú Péter faggatta Ilonát a ruháról és az azt követő ruhabalhéról. 
Medveczky Ilona a bal oldali ruhát viselte, a jobb oldali pedig Pomozi kreációja Forrás: Polyák Attila/Origo

Medveczky Ilona 45 éves ruhában érkezett a Story-gálárahttp://www.life.hu/trend/20170211-medveczky-ilona-45-eves-ruhaban-story-galazott.htmlMi nem találtunk szavakat Medveczky Ilona ruhájára, a táncművésznő azonban szívesen beszélt szettjéről, ami 45 éves, és 35 kiló. Azt is elárulta, ebben a súlyos ruhában anno táncolt is, többek között Antal Imrével. TrendOrigoStory-gála: Andor Éva királylányos ruhában tündökölthttp://www.life.hu/trend/20170211-rafinaltan-meresz-ruhaban-tundokolt-a-story-galan-andor-eva.htmlA Tények szép műsorvezetője, Andor Éva egyenesen a stúdióból érkezett a Story-díjátadóra. Arról beszélgettünk vele, mit tekint ma szórakozásnak, és hogyan érzi magát a celebrendezvényen. Trend--Story-gála: Dögös csipkeminiben érkezett Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-dogos-csipkeminiben-erkezett-rubint-reka.htmlHa idejük engedi, Schobert Norbi és Rubint Réka is részt vesznek a Story-gálán. A házaspár idén is eljött... Trend--Várkonyi Andrea és Fördős Zé lesznek a Story-gála házigazdáihttp://www.life.hu/trend/20170211-varkonyi-andrea-es-fordos-ze-lesznek-a-story-gala-hazigazdai.htmlMa este rendezik meg az év egyik legnagyobb sztáreseményét, a Story-gálát. Azt még nem tudjuk, kik zsebelhetik a be a díjakat és hogy kik vesznek részt a gigapartin, de azt már igen, hogy a két házigazda Várkonyi Andrea és Fördős Zé lesz. TrendFotó: Adrián Zoltán - OrigoStory-gála: Tűzvörösben érkezett Horváth Évahttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-tuzvorosben-erkezett-horvath-eva.htmlAzt már megmutattuk, milyen csodálatos frizurát készítettek a várandós Horváth Évának a Story-gálára, most pedig már azt is látjuk, milyen ruhát viselt. TrendOrigoStory-gála: Leszólták a kommentelők Szabó Zsófi ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-leszoltak-a-kommentelok-szabo-zsofi-ruhajat.htmlMegmutatta követőinek Szabó Zsófi, hogy mit visel majd a szombati Story-gálán. A ruha azonban nem nyerte el a publikum tetszését. Mi még nem láttuk az esti outfitjét, úgyhogy még az is elképzelhető, hogy mást visel majd. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.