Julia Vins, a csupa izom Barbie baba - Fotók!

fotó Barbie baba izmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Vins nem mindennapi külsejével hódít. Ő az a lány, akivel nem érdemes vitatkozni.

A 20 éves Julia Vinsnek cuki arcocskája és hosszú szőke fürtjei is vannak, de a hírnevét mégsem ennek köszönheti, sokkal inkább az izmainak.

A fiatal lány évekkel ezelőtt kezdett el testépítéssel foglalkozni, ugyanis saját bevallása szerint önbizalomhiányban szenvedett. A kitartó munkája hamar gyümölcsöző eredményeket hozott, ugyanis már súlyemelőversenyeken is szerepelt, amelyeken szépen teljesített.

"Mindig lesznek emberek, akik tisztelettel fognak nézni a munkámra, de olyanok is vannak, akiknek nem tetszik, amit csinálok. De én mindezekkel együtt, csakis az álmaimat követem" – írta a fiatal testépítő az oldalán.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, napvilágra kerültek egy testépítő nagymama fotói is, aki már 70 éves, mégis olyan szálkás, mint egy húszéves.

Tóth Vera új külsőt villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170222-toth-vera-megujult-uj-haj.htmlTóth Vera nem régi önmaga, már ami a külsejét illeti: elképesztő fogyása után most a haját is megváltoztatta. TrendOrigoAzért rúgták ki a tv-től a fiatal lányt, mert túl szép volthttp://www.life.hu/trend/20170222-kirugtak-a-fiatal-lanyt-mert-tul-jol-nez-ki.htmlNagy csalódást kellett átélnie Emma Hulse-nak, azon kívül, hogy még meg is alázták külseje miatt. A fiatal lányt azért rúgták ki az egyik produkciós cégtől, mert túl jól néz ki, és inkább a kifutón lenne a helye... TrendOrigoA világ 10 legextrémebb és legijesztőbb külsejű embere - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170220-a-vilag-legijesztobb-kulseju-emberei.htmlZombie, macska, leopárd, gyík - sokan szeretnének egészen más külsőt, mint ami megadatott nekik. Ennek érdekében pedig bármire képesek, csakhogy az eredmény sokszor igencsak félelmetes lesz. Trend--ÉNB Alexa egy sípálya közepén vetkőzött - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170221-enb-alexa-egy-sipalya-kozepen-vetkozott.htmlCsodálatos helyen fotózták ÉNB Alexát, de nem csak a táj volt lélegzetelállító, hanem az Éjjel-nappal Budapest sztárja is! Alexáról egy sípályán készültek hihetetlen felvételek. TrendOrigoÓriáskebleket mutatott Charlotte McKinneyhttp://www.life.hu/trend/20170221-megmutatta-hatalmas-dekoltazsat-charlotte-mckinney.htmlAz új Baywatch-film sztárja, Charlotte McKinney megmutatta tökéletes alakját, és méretes melleit is. TrendOrigoÁgyon térdelve pózol Sarka Kata – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170221-sarka-kata-agyon-terdelve-pozolt-fotoval.htmlSarka Kata ezúttal egy igazán szexi fotót posztolt: ágyon térdelve mutatta meg tökéletes testét a sztármami. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.