Döbbenetesen néz ki a 70 éves testépítő dédnagymama

Forrás: Darren Burns Physigue Photography -
dédnagymama testépítés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a 70 évesek átlagos életét éli Mary Clayton, aki a pihenés és a kötögetés helyett az edzőteremben tölti az idejét. Hetente pontosan hat napot edz, és munkáját nemrég egy díjjal is elismerték: megnyerte a 60 felettiek testépítő versenyét.

Nem most kezdte a 70 éves Mary Clayton, ugyanis a 30-as és 40-es éveiben is előszeretettel edzett, ez azonban semmit nem von le abból, amit most elért. A dédnagymama 4 hónapon keresztül keményen edzett, és az étkezését is átalakította azért, hogy jól szerepeljen a 60 felettieknek szóló testépítő versenyen.

Forrás: Darren Burns Physigue Photography

Az ausztrál nagymama azért döntött úgy, hogy ismét belefog a komoly testedzésbe, mert szellemileg és fizikailag is aktív szeretett volna maradni.

"Büszke vagyok arra, hogy ebben a korban bikiniben állhatok a színpadra"

- mondta a Daily Mailnek Mary Clayton, akinek tényleg nincsen szégyellnivalója!

Forrás: Darren Burns Physigue Photography
Adj bele mindent! 5 edzésszabály a sikeres fogyásérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161011-5-edzesszabaly-a-sikeres-fogyasert.htmlSokszor csak egy kis lépés választ el minket attól, hogy igazán beinduljanak a fogyáshoz, izmosodáshoz vezető folyamatok. De ha ez nincs meg, akkor hiába küzdünk erőn felül. Íme, 5 szabály, amire mindenképpen érdemes odafigyelni. Ez Zsír!--Durván megszégyenítették a 142 kilós lányt – bombázóvá fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20161012-a-142-kilos-lanyt-megszegyenitettek-az-iskolaban-emma-pope-bombazova-fogyott.htmlNagyon sokan és sokszor terrorizálták az iskolában a 23 éves lányt, akinek mindig is problémái voltak a súlyával. Emma Pope az egyik durva beszólás után azonban úgy döntött, változtat az életén. Több mint 65 kilótól szabadult meg, és most randira hívják azok, akik korábban megalázták. Ez Zsír!--Éleszd fel a belső tüzedet! Három jógagyakorlat a hideg őszi napokrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20161007-harom-jogagyakorlat-hideg-oszi-napokra-a-jogaklikktol.htmlTibeti kolostorokban, a Himalája rideg hegycsúcsain bevett gyakorlat, hogy a szerzetesek egy vizes lepedővel leterítve meditálnak a szabadban, és rövid idő alatt megszárítják a lepedőt. Ezt a képességet persze kitartó gyakorlással lehet elérni, de mutatunk néhány egyszerű gyakorlatot, amivel Te is felélesztheted a belső tüzed! Ez Zsír!--Döbbenetesen lefogyott Tóth Vera: 32 kilót dobott le!http://www.life.hu/ez-zsir/20161010-32-kilotol-szabadult-meg-toth-vera-csodasan-fest-az-enekesno.htmlFantasztikus formában van Tóth Vera. Fél év alatt 32 kilótól szabadult meg, ezért most új külsejét egy egész alakos fotón mutatta meg rajongóinak. Ez Zsír!--Adele edzőtermi fotója zseniális: így szenved az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161010-adele-az-edzoteremben-probalja-ledolgozni-sulyfelesleget-kozben-szenvedo-arcot-vag.htmlRengeteg sztár oszt meg olyan fotót, amelyen éppen edzés közben látható. Adele is így tett, ám az ő képe mégis különbözik az összes többitől, ugyanis kegyetlenül őszinte. Széles vigyor helyett a küzdelem és a szenvedés látható az arcán: pontosan ezt érezzük nagyon sokan, mikor az edzőteremben izzadunk. Ez Zsír!OrigoKonkoly Ági túlzásba vitte a fogyást? Így fest a szülés után az egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161010-konkoly-agi-az-edesanya-remekul-fest-a-kislanya-szuletese-utan-foto.htmlÁgi úgy érzi, hogy most nincs szüksége több hetes diétára. A celebmami szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy a lánya mindenből a legjobbat kapja. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.