Az Oscar-díj-átadó Hollywood legfontosabb eseménye, így nem csoda, hogy mindenki csillogni szeretne. De a vörös szőnyeges bevonulás nemcsak a tündöklések, hanem a bukások nagy lehetősége is. Nézzük, kik választottak idén olyan ruhát, amit ezentúl a legrosszabbak között fogunk emlegetni. 

Brie Larson ruhája jó példája annak, hogy a kifutón csodásan mozgó és vibráló ruha nem mindig él olyan szépen a vörös szőnyegen. 

Brie LarsonForrás: AFP/Kevork Djansezian

Habár imádjuk a csipkét, ebben a fekete kreációban egyáltalán nem tündököl Alicia Vikander. 

Alicia VikanderForrás: AFP/Frazer Harrison

Emma Roberts Armani Privé ruhája méretes dekoltázzsal lett megálmodva, és a színésznő cicijét is csak egy kis csipke takarja. Ez pedig így túlságosan sok. 

Emma RobertsForrás: AFP/Valerie Macon

Salma Hayek is bizonyítja, hogy a fekete szín és a cicivillantás ideje lejárt az Oscar vörös szőnyegén. 

Salma HayekForrás: AFP/Frazer Harrison

Kirsten Dunst sajnos szintén feketében, de ez a Dior sem volt jó választás.

Kirsten DunstForrás: AFP/Frazer Harrison
Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
Az Oscar-gála vörös szőnyegének legfényesebb csillagai


Ahogy tavaly, a 89. Oscar-díjátadón is a pasztell, az arany, és a gyémánt csillogás volt a legnagyobb trend. Mutatjuk is a legjobban öltözött sztárokat!


Dakota Johnson Gucciban lépett a vörös szőnyegre, ami fantasztikus is lehetett volna. A ruha felső részét legalábbis imádjuk, még úgy is, hogy nagyon zárt. A színésznő mégsem ragyogott. 

Dakota JohnsonForrás: AFP/Valerie Macon

Michelle Williams ruhájának szoknyarésze annyira csodálatos, hogy kár volt egy ennyire egyszerű, ennyire semmilyen felsőrésszel kombinálni. 

Michelle WilliamsForrás: AFP/Frazer Harrison

Halle Berrynek sem a frizuráját, sem Atelier Versace ruháját nem kedveltük meg.

Halle BerryForrás: AFP/Frazer Harrison

Scarlet Johanssontól ennél sokkal többet vártunk: minimum, hogy lenyűgöz minket. De ennek a ruhának sem a színe, sem a szabása nem adott nekünk sokat. 

Scarlet JohanssonForrás: AFP/Frazer Harrison

 

Forrás: Northfoto
Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!


Hazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén.