Milliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!

Oscar-gála arany ékszer gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! 

Jennifer Aniston

A színésznő 3 milliárd forintnyi Lorraine Schwartz ékszert viselt az Oscar vörös szőnyegén. Többek között egy 100 karátos gyémánt fülbevalót és egy 20 karátos gyémántgyűrűt.

Jennifer Aniston Forrás: AFP, Northfoto

Charlize Theron

A színésznő a Chopardtól kapta kölcsön a 25 karátos körteformájú és 26 karátos szívformájú gyémántokkal kirakott fülbevalót, amit 18 karátos fehérarannyal foglaltak be. A pontos áráról sajnos nem találtunk információt, valószínűleg azért Jennifer Aniston 3 milliárd forintnyi ékszereit ezzel nem pipálta le.

Charlize Theron Forrás: AFP

Nicole Kidman

A legjobb színésznő kategóriában jelölt Nicole Kidman 120 karátnyi Harry Winston ékszeret viselt, és a Winston Cluster Diamondtól is választott néhány platinából készült csodát, többek között egy 1964-ben készült vintage karkötőt és egy gyémántgyűrűt, aminek szintén platina a foglalata. Ez is körülbelül 3 milliárd forintnyi ékszert jelent, amit felfogni is alig tudunk.

Nicole Kidman Forrás: AFP

Jessica Biel

Justin Timberlake felesége a Tiffany & Co. márka 2017-es kollekciójából választott ékszert. A „Whispers of the Rain Forest” (az esőerdő suttogása) elnevezésű ékszer gyémántokból, 18 karátos aranyból és platinából lett megálmodva. Az árát sajnos egyelőre nem tették közzé.

Jessica Biel Forrás: AFP

Emma Stone

Érdekes módon az Oscar-díjat nyerő Emma Stone a Tiffany & Co. ugyanazon kollekciójából választott ékszert, sőt, ez valójában Jessica Biel nyakláncának fülbevalópárja.

Emma Stone Forrás: AFP

Ruth Negga

A vörös Valentino ruhához rubin ékszerek dukálnak. Ruth Negga így Irene Neuwirth és a Gemfields kollaborációjában készült ékszercsodákat választotta: egy koronát és egy fülbevalót, amelyek Mozambikból származó rubinokkal készültek.

Ruth Negga Forrás: AFP

Janelle Monae

A meglehetősen extrém és nagyszabású Elie Saab ruhában gálázó énekesnő közel 500 millió forintot érő ékszereket viselt az Oscaron. A Forevermark által biztosított ékszerek 18 karátos aranyból készültek, és 5 karátos gyémántok díszítették őket.

Janelle Monae Forrás: AFP

Octavia Spencer

350 millió forintot értek Octavia Spencer ékszercsodái. A szintén Forevermark ékszerek 18 karátos aranyból, platinából és természetesen gyémántokból készültek.

Octavia Spencer Forrás: AFP

A legdrágább ékkő, ami soha nem megy ki a divatból – De mióta és miért imádjuk a gyémántot?


Több száz éves hagyománya van annak, hogy a férfiak ékszereket ajándékoznak a hölgyeknek, hogy elnyerjék választottjuk szívét. Különösen igaz ez a megállapítás az eljegyzési gyűrűkre. Az, hogy erre a különleges alkalomra különleges gyűrűvel készülnek, már a középkor óta így van. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.