Álmai otthonába költözik Bereczki Zoltán

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán építkezés konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán építkezésbe kezdett. A népszerű színész-énekes még idén szeretne beköltözni új otthonába, de addig számtalan feladat áll előtte, sok mindent ki kell választania, hogy új otthona valóban olyan legyen, amilyennek megálmodta. A konyha központi helyiség lesz majd a házában, ahol rengeteg időt tölt, ezért különös gonddal választ ki mindent.

A konyha a ház szíve – mondják sokan, és Bereczki Zoltán ugyanezt vallja. A sztár egyre több időt tölt a háznak ebben a helyiségében, gyakran ragad fakanalat, és elárulta, egyre többször kísérletezget is a főzésben. Éppen ezért nagyon fontos számára, hogy épülő házának konyhája minden tekintetben megfeleljen a céljainak. Éppen ezért szívesen látogat el konyhakiállításra is, ahol mindent egy helyen meg tud nézni.

Bereczki Zoltán építkezik Fotó: Mudra László - Origo

"Szerettem volna, hogy a konyha egyben legyen a nappalival és az étkezővel, hogy ne egy külön kis helyiségben készüljenek az ételek, hanem akár a baráti összejöveteleknek is a középpontjában lehessen a főzés. Az már biztos, hogy egy nagy konyhasziget uralja majd ezt a részét a háznak. A technika megszállottja vagyok, ezért az is biztos, hogy szinte minden gépesítve lesz, sőt nagyon sok mindent a telefonomról tudok majd vezérelni" – magyarázta az előadó, aki azt is elárulta, kinek főz manapság:

"A főztöm legnagyobb rajongója a kislányom, aki mindenről őszintén elmondja a véleményét, de a legtöbb, számára elkészített ételt imádja!"



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.