Bereczki Zoltán építkezésbe kezdett. A népszerű színész-énekes még idén szeretne beköltözni új otthonába, de addig számtalan feladat áll előtte, sok mindent ki kell választania, hogy új otthona valóban olyan legyen, amilyennek megálmodta. A konyha központi helyiség lesz majd a házában, ahol rengeteg időt tölt, ezért különös gonddal választ ki mindent.

A konyha a ház szíve – mondják sokan, és Bereczki Zoltán ugyanezt vallja. A sztár egyre több időt tölt a háznak ebben a helyiségében, gyakran ragad fakanalat, és elárulta, egyre többször kísérletezget is a főzésben. Éppen ezért nagyon fontos számára, hogy épülő házának konyhája minden tekintetben megfeleljen a céljainak. Éppen ezért szívesen látogat el konyhakiállításra is, ahol mindent egy helyen meg tud nézni. 

Bereczki Zoltán építkezikFotó: Mudra László - Origo

"Szerettem volna, hogy a konyha egyben legyen a nappalival és az étkezővel, hogy ne egy külön kis helyiségben készüljenek az ételek, hanem akár a baráti összejöveteleknek is a középpontjában lehessen a főzés. Az már biztos, hogy egy nagy konyhasziget uralja majd ezt a részét a háznak. A technika megszállottja vagyok, ezért az is biztos, hogy szinte minden gépesítve lesz, sőt nagyon sok mindent a telefonomról tudok majd vezérelni" – magyarázta az előadó, aki azt is elárulta, kinek főz manapság:

"A főztöm legnagyobb rajongója a kislányom, aki mindenről őszintén elmondja a véleményét, de a legtöbb, számára elkészített ételt imádja!"